Gra sie nie chce wgrac

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika waldi1, 27 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. waldi1

waldi1 Forumowy żółtodziób

Mam problem.Gdy uruchaniam strone farmeramy aby sie zalogowac to musze bardzo dlugo czekac.Na dole mam komunikat czekam na farmerame-171 level3bpcdn.net i nic z tego.prosze o pomoc

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Spróbuj zalogować się do gry na kilku różnych przeglądarkach, np....Chrome, Mozilla, Opera. Jeśli na każdej z nich będą występowały problemy to zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. waldi1

A jak to ma sie do systemu Windows 10?

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

waldi1, tak samo, jak i dla każdego innego systemu. Czy zalecenia pomogły w poprawie płynności gry?

5. waldi1

Nic nie pomoglo.Moze robie cos nie tak.Nie bardzo sie w tym lapie. Jako kobieta nie bardzo sie w tym lapie

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

waldi1, jeśli masz trudności w wykonaniu tego samodzielnie, poproś o pomoc informatyka serwisującego domowy sprzęt komputerowy.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

7. waldi1

Swienie.Ciekawe gdzie w anglii go znajde.Gram w ta gre od 5 lat i co roku rejstruje sie od nowa bo zawsze cos sie knoci.To w Waszym interesie lezy zeby takich problemów nikt nie mial.W innych grach nie potrzebója wykonywania takich czynnosci.Gra super ale napotkane problemy zniechecaja mnie.Dzieki

8. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Proponuję porozmawiać z kimś młodym płci odmiennej a jako kobieta posiadająca również Windows10 spokojnie czyszczę ciasteczka i reinstaluję Adobe Flash Player. Spróbuj może na innej przeglądarce, może lepiej gra będzie funkcjonować.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.