Gra się zawiesza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika martynka125, 13 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. martynka125

martynka125 Okazjonalny autor

Gdy zbieram z pól ręcznie to zatrzymuje mi się gra i to od dłuższego czasu,a najgorsze jest to jak mam włączone bonusy i nie zdążę na czas i bonus przepada,ale zauważyłam że jest chyba problem z wtyczką Shockware Flash,bo ona mi zatrzymuje,odświerza mi się samo i co ważne jak zbieram z ogrodu ozdobnego tam mi się gra nie zatrzymuje,czy można coś z tą wtyczką zrobić.

2. wiolajakubowska

wiolajakubowska Forumowy żółtodziób

mam to samo i w dodatku brak sąsiadów

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

martynka125, proszę abyś nie tworzyła dubli, temat dotyczący zawieszania się gry już istnieje, bardzo proszę zapoznanie się z nim: ..::klik::...
    Dodam jeszcze, że jeżeli sam zauważyłaś, że coś się dzieje z wtyczką, może warto zastanowić się nad jej reinstalacją? Proszę poradnik: Reinstalacja Adobe Flash Playera.
    Jeżeli pojawią się jakieś pytania zapraszam do wskazanego tematu, ten zamykam jako dubel. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.