Gra się zawiesza...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dancio33, 4 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dancio33

dancio33 Czeladnik forum

Gram na Mozilli. Od południa gra się zawiesza. Loguje się tylko do wstępnych ogłoszeń jednak nie można przejść na pola z uprawami... Co się dzieje? Czy jeszcze ktoś tak ma?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja na mozilli nie mam zadnych problemow od paru miesiecy, wczesniej grałam na chromie i wtedy muliło

3. krystian7979

krystian7979 Czeladnik forum

Ja mam podobnie od 3 dni.Lecz to wina aktualizacji adobe flash player.Tutaj jak zwykle informatycy sa ze wszystkim spowolnieni.Czasem na poczatku gry zanim sie wejdzie juz wiesza,a czesto podczas grania na kilka minut gra sie zawiesza.Inni gracze tez maja podobnie.Pisza o tym w innych watkach.

toDzasta lubi to.
  4. czubiel

czubiel Okazjonalny autor

Też mam ten problem i pojawił się po instalacji aktualizacji.

5. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Uff, a już myślałam, że u mnie coś nie tak.
    Też mam ten problem.
    Pozdrawiam w "niedoli" :))

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

7. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam. Oj tak i u mnie to samo nie da się grać tak muli. Gram na mozlli i też muli . Pozdrawiam:)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie pomaga zastosowanie standardowych czynności z poradnika, który podała MOD_Salsa, reinstalacja AFP też nie przynosi pozytywnych rezultatów i na różnych przeglądarkach jest to samo to zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej :>>>klik<<<.
    W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do tego wcześniej otwartego z takim problemem tematu : >>>klik<<<. Tutaj zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.