Gra się zawiesza przycina

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mateusz, 28 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Zrobiłem jak pisało w poradniku i dalej to samo bardzo proszę zgłosić problem wyżej , a nie ciągle odsyłacie do pomocy technicznej bo tylko piszecie to co macie w poradniku . A guzik pomaga

Ps nie zamykajcie obecnego wątku i zobaczycie ile osób ma problem z grą albo trzeba zasypać pomoc techniczną masowo byście zgłosili wyżej ?

piotrx65 i -małgoś- lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mateusz aby zgłosić problem wyżej potrzebne są zgłoszenia Graczy do PT w celu sprawdzenia konta i weryfikacji tych zgłoszeń zwłaszcza kiedy nie mamy żadnych informacji o technicznych problemach w grze. Z poziomu forum nie mamy możliwości sprawdzenia kont Graczy a tym samym to, że Gracze tutaj napiszą, że gra "się przycina" nie rozwiąże problemu.
    Oprócz zastosowania się do wskazówek z poradnika warto również sprawdzić swoje połączenie internetowe, jego szybkość i stabilność, nawet bardzo krótkotrwałe przerwy w dostawie internetu mogą powodować problemy w płynności gry. Nie zaszkodzi sprawdzić też czy wersja przeglądarki, programu antywirusowego, wtyczki AFP jest aktualna a jeśli problem występuje na jednej przeglądarce to warto sprawdzić inne przeglądarki.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Internet LTE czyli bardzo szybki , przeglądarki zmieniłem kilka razy nawet próbowałem przeglądarką typowo windowsową i jest to samo jak próbuje posiać albo nakarmić zwierzęta kombajnem to przycina

-małgoś- lubi to.
  4. SMOD_Atena

Mateusz ja nie mam LTE, szybkość pobierania 11.40 Mb/s, otwarte 2 czasami 3 przeglądarki, w każdej z nich po kilka stron, laptop też już nie jest nowy i gra mi się nie przycina, ale dbam na bieżąco aby system operacyjny był zaktualizowany, czyszczę od czasu do czasu wszystko programem Advanced SystemCare, przeglądarki, AFP i program antywirusowy również, może dlatego nie mam problemów z grą.
    Jeśli uważasz, że po Twojej stronie wszystko jest w porządku to zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Nie , nie mam w takim razie piszę do pomocy by sprawdzić konto

Dziękuje możesz założyć kłódeczkę :)

Pozdrawiam ;)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.