Gra się zacina

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niebo016, 18 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzięki Monia:)
    Chyba muszę zacząć "śledzić" Agatę :)

zonaania2122 i {Monia} lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

est-orka lubi to.
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

{Monia}, bardzo chętnie powitamy Cię w Ekipie, byś mogła informować Graczy w ogłoszeniach na bieżąco, niestety, pracujemy (bo za pracę w Ekipie pieniędzy nie dostajemy), zatem pewne opóźnienia niestety muszą się zdarzać, mimo postowania ogłoszeń w pracy, choćby z niewygodnych mobilnych urządzeń, narażając się na utratę źródła utrzymania, albo omal nie łamiąc nóg biegnąc do domu. Twojej drobiazgowości zapewne nie umknął fakt, że kilka for w ogóle nie zamieściło jeszcze takiego ogłoszenia, więc chyba nie muszę się tłumaczyć. Poza tym wybór forum zależy jedynie od wybranego języka gry lub przedrostka w adresie www, zatem nie jesteś na nas skazana i nasze opóźnienia.
    Miłego dnia życzę, a wszystkim wyrozumiałym Graczom dziękujemy za dotychczasową cierpliwość. Niestety obecne rozwiązanie nie jest doskonałe, ale mam nadzieję, że okazało się pomocne i gra działa szybciej niż przez ostatnie kilka dni :)

Ostatnie edytowanie: 23 lipca 2015
  4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam,,tak jest trochę lepiej,,uff

BA_Czerwona lubi to.
  5. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Przecież to był sakrazm....

Ale to nie wątek dyskusyjny więc nie będę się rozwijała.

Gra nadal się zacina, po czyszczeniu ciastek jakby się poprawiało lecz nadal obserwuje ścinki.

zonaania2122 lubi to.
  6. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

O co chodzi z tym dzienniczkiem zdarzeń ? - bo ja nadal go mam i tak jak w ogłoszeniu pisze , że zniknie , to u mnie jest . Nie bardzo wiem o co w tym wszystkim chodzi , bo gra nadal tnie ( choć mniej )

7. Megan

Megan Komandor forum

Przeloguj się i zniknie zapis w dzienniczku.

zonaania2122 lubi to.
  8. maluśki

maluśki Czeladnik forum

U mnie też jest , a teraz dopiero się zalogowałam do gry .

9. NoMercyX

NoMercyX Forumowy żółtodziób

Mnie dziś zabrakło jednego eliksiru do ukończenia eventu właśnie przez zacinanie gry. Ciężko pracowałem do ostatniej chwili, a gdy chciałem zakończyć misję za floreny, to zażądano 400- stu. Ech..pozbyłem się całego zapasu super nawozu i super nawozu Zosi na marne. To nie fair...

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z brakiem dalszych pytań temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.