gra się wiesza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .dorotka01., 28 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

znowu mam problemy z grą nie mogę zbierać plonów po zebraniu kilku pól czekam i tak non stop już kiedyś były takie same problemy czy ktoś też tak ma?

dantic3 lubi to.
  2. maslane04

maslane04 Książę forum

U mnie również ( co ciekaw też mam 10 targ). Standardowe czynności z poradnika zrobione i bez efektu - internet również bez uwag.

dantic3 lubi to.
  3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Dziękuję czyli norma jak renzo mamy to również i problemy pamiętam zeszłym razem też było renzo

dantic3 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie mamy żadnych zgłoszeń ani informacji jakoby występowały jakieś ogólne problemy. W związku z czym bardzo proszę oprócz wyczyszczenia ciasteczek cookies i flashowych, sprawdzić jeszcze wtyczkę AFP, być może wymaga reinstalacji : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Nie nie mam dziękuję a problemy same znikną zawsze tak jest spokojnej nocki życzę

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, dziękuję i wzajemnie spokojnej nocy życzę a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.