gra się wiesza

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .latka., 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .latka.

.latka. Stały bywalec

do wczoraj było w miarę,ale dziś od rana to już jest cyrk,tak się wiesza gra i niech mi nikt nie pisze że mam złą przeglądarkę,coś nie wyczyszczone bo to są bajki dla dzieci :mad:.

2. plainofwhite

plainofwhite Młodszy ekspert

Wiesza sie, mi tez strasznie. Co kilka ruchow musze przeladowywac. Wprowadzaja nowe rzeczy to i serwery zapachane. Musza nad tym troche popracowac.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z tego co jest napisane w OO to występowały problemy z logowaniem : >>>klik<<<. Niestety poza tym nie mamy żadnych informacji o "wieszaniu się" gry.
    Doraźnie bardzo proszę stosować się do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik<<<.

.latka., czyszczenie pamięci przeglądarki, ciasteczek cookies oraz flashowych to podstawowe czynności, a szczególnie wskazane są kiedy w grze pojawiają się jakieś problemy. Jeśli gra utrudniona jest np.. na Mozilli to proponuję zmienić przeglądarkę np.. na Chrome.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. kalina_czerwona

kalina_czerwona Czeladnik forum

albo zmienić nareszcie gre,bo to naprawde kpiny ,zbliża się wykend i trzeba nam życie umilić!!!!!!

5. SMOD_Atena

kalina_czerwona, to już Twoja decyzja, nikt Ciebie nie zmusza do grania w Farmeramę, chociaż przykro nam będzie jeśli zrezygnujesz z gry i poszukasz innej, zwłaszcza że drugiej takiej nie znajdziesz. Wiem to z własnego doświadczenia, bo swego czasu sama czegoś szukałam, ale tak jak napisałam lepszej gry nie ma, przynajmniej dla mnie.

.latka., czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

6. .latka.

.latka. Stały bywalec

niestety ale jak się wieszała tak się wiesza,nawet wody nie idzie kupić tylko trzeba czekać,nie po to inwestuję w grę,żeby mieć takie problemy a zmiana przeglądarki to tylko wymówka

bela816 lubi to.
  7. SMOD_Atena

.latka., gdyby zmiana przeglądarki niczego nie zmieniała to nie pisałabym o tym, tutaj wymówki nikomu w niczym nie pomogą. Próbowałaś może zalogować się na przeglądarce Chrome ?

8. sweetsim

sweetsim Zaawansowany

Szanowni Modowie czy nie wzieliscie pod uwage ze za kazdym razem jak komasuja sie wyprzedaze gra nie dziala poprawnie? Najlepiej powiedziec graczowi o ciasteczkach lub o zmianie przegladarki. Czemu nie przyznacie sie ze to wina systemu?

9. SMOD_Atena

sweetsim, jeśli otrzymamy takie informacje z Centrali BP to wtedy będziemy mogli tak napisać, a póki co żadnych takich informacji nie otrzymaliśmy. Poza tym gdyby system szwankował to żaden Gracz nie zalogowałby się czy też wszyscy mieliby problemy z zawieszaniem się gry, itd... a nic takiego obecnie nie ma miejsca.

Czy Autorka tematu chciałaby jeszcze o coś zapytać ?

10. .latka.

.latka. Stały bywalec

żadnej różnicy na Chrome jest taka sama gra,czyli wiesza się

11. SMOD_Atena

.latka., w takim razie zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone i być może zostanie znaleziona przyczyna takiego działania gry.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

12. kanarekania01

kanarekania01 Czeladnik forum

dali darmowe 48 godzin kombajnu to brak możliwości zalogowania się na farmę, uważam że bonusy otrzymane w kalendarzu powinny być przedłużone ( od momentu prawidłowego funkcjonowania gry o kolejne 48 godzin) a nawet dłużej.

13. .latka.

.latka. Stały bywalec

wiem że nie tylko mnie gra się wiesza a pisanie do Pomocy Technicznej i tak nic nie pomoże,a jeszcze autor to chłop ;)

14. SMOD_Atena

kanarekania01, spróbuj proszę zalogować się z któregoś z poniższych adresów :
    http://farmerama.bigpoint.com/?action=internalGame
    http://farmerama.bigpoint.com/?aid=0

Być może to w czymś pomoże.

Bardzo Autora przepraszam za pomyłkę, trudno zgadnąć, zwłaszcza jeśli nick taki żeński :)

A skoro nie masz żadnych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.