Gra się tnie.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 1 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Od dzisiaj strasznie tnie się gra. Przechodząc z łąki na łąkę muszę odczekać kilka minut i przy zbieraniu i sianiu to samo.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Renia1920, jesteś pierwszą osobą, która zgłasza dzisiaj zacinanie się gry, nie mamy też żadnych informacji aby w grze występowały jakieś ogólne problemy. W związku z czym bardzo proszę zastosuj standardowe czynności czyszczenia pamięci, ciasteczek cookies i flashowych, ewentualnie odinstaluj i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP, sprawdź swoje łącze internetowe, optymalizuj i/lub zmień przeglądarkę.
    Jeśli wszystkie te czynności nie przyniosą rezultatów, zapraszam ze zgłoszeniem do PT, tam Twoje konto zostanie sprawdzone.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. zontom1

zontom1 Czeladnik forum

U mnie jest to samo nie można
    grać

4. SMOD_Atena

5. Lunari78

Lunari78 Książę forum

u mnie też gra się tnie

6. SMOD_Atena

Lunari78, nic innego nie napiszę i nie doradzę jak w dwóch poprzednich, moich postach. Jeśli nic nie pomaga, zapraszam ze zgłoszeniem do PT : >>>klik<<<.

7. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie mam więcej pytań,a co do tego,że tylko ja zgłosiłam zacinanie się gry,to dlatego,że graczom już się znudziło pisanie i otrzymywanie tych samych porad. Pozdrawiam i temat można zamknąć;)

maslane04 lubi to.
  8. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Po południu obłęd nie umiałem poukładać zagród, teraz ok. Napiszę to, ciekawe co otrzymam ;)

-katie1234- lubi to.
  9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dalszych pytań brak, wątek zamykam.
    Proszę nie podpinaj się pod wątek innych graczy, zwłaszcza że opisujesz inny problem. Tutaj pomagamy graczom

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.