Gra się przycina

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika izabell2468, 7 marca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Witam,
    od 3-4 ni gra zaczęła mi się przycinać, dzieje się to w ciągu całego dnia. Do tej pory śmigała mi super (mam szybki, światłowodowy internet.) Czyszczenie ciasteczek pomaga tylko na parę minut, a potem jest znowu tak samo. Czy Wy też tak macie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Czy to czyszczenie objęło zakres (od początku)? jeśli nie to spróbuj jeszcze raz wyczyścić wszystko i/lub sprawdź na innej przeglądarce.

Jeżeli wszędzie będzie tak samo to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. izabell2468

Ok, dziękuję, tak zrobię, ale jeśli to możliwe, to zostaw proszę jeszcze na jakiś czas moje pytanie otwarte, bo chciałabym wiedzieć, czy jakieś inne osoby też tak mają, czy też jest to tylko u mnie.

4. SMOD_Atena

Nie ma problemu, ale jak u Ciebie problem ustąpi to też daj znać.

5. izabell2468

Ok, dziękuję :)

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Cześć,ja też tak mam,od piątku-najpierw się długo loguje a potem mogę wszystko zrobić oprócz wejścia na pnącze.Czyszczenie oczywiście zrobione

izabell2468 lubi to.
  7. SMOD_Atena

Tak sobie pomyślałam, że może to wina przeglądarki (być może weszła jakaś aktualizacja). Sprawdzałyście na kilku różnych?

izabell2468 lubi to.
  8. gosiagosia60

Edge i na lisku-to samo

izabell2468 lubi to.
  9. SMOD_Atena

Ja od jakiegoś czasu gram na Chrome, aktualizuje się automatycznie, pamięć czyszczę co jakiś czas i nie mam powodu do narzekań.

izabell2468 lubi to.
  10. gosiagosia60

Do piątku też nie miałam powodów-oki,poczekam,może się naprawi :) Tyle,że bonusów z pnącza szkoda :(

izabell2468 lubi to.
  11. SMOD_Atena

Gosiu, jak czyszczenie nie pomaga, z internetem wszystko ok i na kilku przeglądarkach gra się zacina to zawsze możesz napisać do PT w celu sprawdzenia konta.

gosiagosia60 lubi to.
  12. gosiagosia60

oki,dzięki,może to faktycznie net przycina-poczekam do jutra :)

SMOD_Atena lubi to.
  13. izabell2468

Atenko, tak jak radziłaś, wyczyściłam wszystko od początku i faktycznie jest na razie wszystko dobrze. Dziękuję za skuteczną radę :D
    Ja gram cały czas na Chromie i ona się automatycznie aktualizuje. Mam nadzieję, że już wszystko będzie mi działać, jak należy. Pozdrawiam.

14. SMOD_Atena

To super, też mam nadzieję, że przynajmniej przez jakiś czas będzie dobrze a jak zacznie znowu zacinać to powtórz to czyszczenie.

Również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.