Gra się nie ładuje

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika myszczak, 13 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. myszczak

myszczak Forumowy żółtodziób

Witam, od wczoraj mam problem z grą, mianowicie otwiera się, wyświetla, że 100% i na tym koniec. Mogę sobie oglądać tylko owieczki pchające taczkę. Tak się dzieje na Firefoxie na którym gram od zawsze. Za to na Chrome (bo już szukam innych rozwiązań) gra się ładuje i można grać, ale z kolei nie wyświetlają się żadne cyfry ani napisy, więc nie wiem ile mam roślin, za ile zbiory albo ile czasu trwa produkcja paszy. Nie mogę nic kupić na targu, bo nie wiem po ile i ile sztuk oferuje sprzedający. Nawet nie wiem co mi się z oazy wyhodowało! Czy ktoś moze pomóc?

2. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Dobry wieczór :)
    Najpierw sprawdź, proszę, widząc, że zmieniłaś przeglądarkę, czy masz włączoną animację okien:
    bo po ostatnich zmianach w opcjach ustawień gry mogły się wyłączyć.
    Po ostatnim naprawieniu błędów było zalecane: czyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej.
    Zrób to tak jak podaje poradnik: https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/pamięć-podręczna-i-ciasteczka.10533/
    a wszystko powinno wrócić do prawidłowego funkcjonowania.

Zwróć szczególną uwagę na wyczyszczenie ciasteczek fleszowych:
    Pamięć podręczna i ciasteczka

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 grudnia 2014
  3. gagatek13

gagatek13 Forumowy żółtodziób

witam, mam ten sam problem, używam seaMonkey, czyli też produkt producenta mozilla, i od wczoraj nie udało mi się zalogować do gry. Czyściłam ciasteczka i to nie pomogło, gra nadal się nie ładuje.

Pozdrawiam

4. Również dostosuj się do rad podanych przez MOD_Orkę :)

5. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

ja na mozilla mam ten problem od wtorku teraz gram na chromie ale to wszystko strasznie wolno się ładuje pamięć wyczyszczona i nic to nie pomogło wszystko zrobione zgodnie z zaleceniami

6. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Hmm... Nie wiem czy to może mieć jakiś związek z Waszymi problemami, bo u mnie objawiało się to trochę inaczej, ale skoro sprawa dotyczy Firefoxa to może się to jednak jakoś łączy.
    U mnie wczoraj po północy Mozilla po prostu wyłączyła wtyczkę AFP, co oczywiście skutkowało wyrzuceniem z gry i niemożnością ponownego zalogowania się. Z tym, że u mnie wyświetlił się na ten temat komunikat, informujący że aktualnie zainstalowana wtyczka może być niebezpieczna i należy zainstalować jej najnowszą wersję. Po aktualizacji do wersji 16.0.0.235 gra na Mozilli nie sprawia już kłopotu.

myszczak lubi to.
  7. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

u mnie już się ładuje teraz o dziwo na chromie szybciej a i mozilla działa więc problem nie był u mnie tylko gdzieś indziej

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorko czy po zastosowaniu się do porad moderatorów problem ustąpił? :)
    Pytań dalszych nie widać, więc zamykam.:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 grudnia 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.