gra nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika styczeeń, 12 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 151163

151163 Młodszy ekspert

od dwóch dni próbowałem się tu zalogować no i udało się tak jak kiedyś napisałem gra schodzi na psy - powinna być płynność w grze a nie takie problemy ciągle zwalaliście na graczy że słabe laptopy słabe oprogramowanie wymogi nie z tego świata żeby mieć na komputerze a wy co? dajecie po prostu ?... znów ochłapy rzucą żeby się nacieszyć i wielkie mi co - ciekawe jak na stronach niemieckich, trzeba to sprawdzić - gra w tej chwili badziewie a gram od 2011 r.

Magdam.1__ i Owieczka311 lubią to.
  2. jabolka

jabolka Młodszy ekspert

U mnie też nie widać kiedy zbiory z pól dojrzeją a i drzewa też wyglądają jakby dopiero co zostały zebrane owoce

Owieczka311 lubi to.
  3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Dzis tak samo, jedynie co dziala to kup, kup, kup. Udalo mi sie wejsc na Farme, zaladowalam bonusy, ale na zadne pole juz nie dalam rady wejsc , przez przypadek kliknelam kup, to dziala.

4. freska_kreska

freska_kreska Fanatyk forum

wczoraj nic na farmie nie działało, ale nowy koszyczek dali radę aktywować ;DD śmiech na sali

DIRAE lubi to.
  5. ania5757

ania5757 Baron forum

oi tam oj tam
    nie marudzic kochani
    gra dziala w nocy
    tak od 23 do 5 rano
    moze taki pomysl na gre ma producent

Owieczka311 lubi to.
  6. guska74

guska74 Czeladnik forum

Od wczoraj mam problem z wejściem do gry ,kiedy nareszcie będzie mozna normalnie grać//

7. katrina_60

katrina_60 Zaawansowany

dalej nic nie można zrobić

kiedy jakiś komunikat sensowny będzie?

Posty połączyłam
    BA_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 sierpnia 2023
  8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Ponieważ obecnie istnieją dwa odrębne wątki dotyczące w gruncie rzeczy tego samego problemu, ten wątek zamykam, aby nie powielać tych samych informacji w dwóch miejscach. Zapraszam do tematu: >>Dalszy problem z grą<<.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.