Gra nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika olgs3, 31 sierpnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Od soboty jest problem z grą.
    Strasznie muliła, a od wczoraj od póżnych godzin popołudniowych nie mogę wejść.
    Nie piszcie że problem jest indywidualny, bo parę wpisów na ten temat jest w różnych wątkach.
    Weście też pod uwagę by zgłosić problem trzeba wejść na forum poprzez grę.
    Czyściłam wszystko i co najmniej 10 razy usuwałam i instalowałam klienta.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy usunęłaś też wszystkie wcześniejsze pliki instalacyjne klienta przed ponownym pobraniem i zainstalowaniem?
    Problem z logowaniem zawsze możesz zgłosić do PT. Bezpośredni link znajdziesz po ramką gry lub tutaj: Pomoc Techniczna.

3. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Usunęłam , problem jest z grą i tyle.

4. SMOD_Atena

Gdyby był problem z grą to mielibyśmy o wiele więcej zgłoszeń i na forum (nie 2 lub 3), i w PT nie tylko z naszego kraju a nic mi o tym nie wiadomo.
    Sprawdź proszę połączenie z internetem, jego stabilność, ewentualnie zresetuj. Jak u Ciebie będzie wszystko w porządku a nadal nie będziesz mogła zalogować się do gry to napisz proszę do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.