gra nie działa...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szamante, 5 lutego 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szamante

szamante Ambasador forum

witam,od dwóch dni nie można zalogować się do gry.do tej pory wchodziłam z klienta i nie było problemu..teraz to graniczy z cudem...straciłam już 200,i 100 z koła trudno ,chociaż wejściówki były za realny pieniądz...niby tylko gra,o ewentach mogę zapomnieć,na farmie nie da się nic zrobić!najgorsze jest to,że nie ma żadnych informacji na ten temat..to nie gra, to kpina i brak szacunku do graczy...i nie potrzebuję porad .tylko informacji rzetelnych kiedy to wszystko zacznie normalnie funkcjonować,,,bo do tej pory to czuję się tylko naciągana!pozdrawiam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj szamante.

Bardzo mi przykro, że masz takie problemy z grą ale na dzień dzisiejszy żadnych konkretów nie mamy. Zgłoszenia Graczy przekazywane są do Centrali BP z wszystkich for a jak tylko otrzymamy jakieś informacje to podajemy je do wiadomości Graczy w dziale ogłoszeń, zaglądaj tam bardzo proszę: Oficjalne ogłoszenia - gra.

A jeśli chodzi o problem z klientem, to czy próbowałaś może odinstalować aplikację, usunąć plik instalacyjny, pobrać i zainstalować klienta ponownie lub sprawdzić jak gra działa na przeglądarce np. Chrome w Unity?

3. szamante

szamante Ambasador forum

tak wszystko to próbowałam..bez efektów. czytam na bieżąco porady....teraz korzystam z unity ale szału nie ma,,,nic to, nie Twoja wina...może coś się w końcu ruszy...bo żal tych paru lat by było...pozdrawiam..

anak19 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli grasz na Unity to spróbuj na różnych przeglądarkach, wyczyść od czasu pamięć i ciasteczka cookies to naprawdę jest co jakiś czas potrzebne naszej przeglądarce. Ja co prawda mam "cienki" sprzęt i internet, dlatego dla mnie Unity jest za ciężka ale ostatnio nawet jakby gra była płynniejsza, wiatrak nie szaleje a gra się nie zawiesza. Korzystam z przeglądarki Chrome, ale z tego co niektórzy Gracze piszą to sprawdza się też Edge.
    A skoro nie masz już pytań to temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.