Gra nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowa42, 9 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowa42

nowa42 Forumowy żółtodziób

Witam . Mam problem z grą . Bardzo długo nie wgrywa się a jak wejdzie to cięzko jest coś na niej zrobić . Pomocy

2. eeeee1985

eeeee1985 Czeladnik forum

ja też mam kłopot z zalogowaniem sie
    nie mogę nic zrobić ....jak się zaloguje to ewidentnie widać ,że gra"wisi"

3. wojpul59

wojpul59 Stały bywalec

też rano miałem kłopot teraz jest już ok.

4. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

No już mnie trafia topory nie latają straciłam bulion >:(>:(>:(

5. gera2010

gera2010 Stały bywalec

No właśnie, a tylko co napisali że już działa, a tu >:(

6. igor_02

igor_02 Zaawansowany

To są już jakieś JAJA albo zrobią coś albo ludzie skończą farmą, ja kupuje kombajn i pomocników po to aby pracować na farmie a nie tracić godziny. Mamy nadzieję że dostaniemy jaką rekompensatę w postaci np. jakiś produktów lub kuponów a nie o przedłużenie eventu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dodam jeszcze że farma od ok.9 do ok. 10 działała normalnie.

Renia1920 lubi to.
  7. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Znowu to samo nie można wejść na farmę ( było dobrze tylko na chwilę ) :mad:

8. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

A teraz bardzo wolno się ładuje o zbiorach nie ma mowy do bani to wszystko >:(>:(>:(

9. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Mi przepadł kombajn !!!!!!! miałem na styk posiane rośliny a przez problemy techniczne musialem zbierac i siać na małych polach. To kpina jakaś... Oczywiście już nie powetują straty w kombajnie

10. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja też kupuje kombajn i też mi się nie podoba co z tą grą się ostatnio dzieje :mad:a rekompensaty raczej bym się nie spodziewała,ostatnio jak są problemy to tylko przepraszają i każą być cierpliwym. Ile można??

Post edytowałam. Oddzieliłam Twoją wypowiedź od cytatu.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 października 2017
  11. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

totalne jaja,ciężko wejść na farmę,nie można zebrać plonów,posiać nowych,wysłać prezentów i można tak w nie skończoność pisać czego nie można robić,bonusy przepadną,kombajn także(wg mnie powinna być opcja włączania i wyłączania kombajnu)a szanowne bp.....powie że już naprawione i po dziękują za cierpliwość i może przeproszą......

12. elarw

elarw Czeladnik forum

Od ponad 30 minut walczę, żeby coś zrobić na farmie i już mnie trafia!! Przepadł mi chutney a nowego nie mogę sobie wyprodukować, bo się nie da!!! :mad: Coś czuję, że skończę z tą męczarnią. Są jakieś granice cierpliwości

13. 1asia11

1asia11 Czeladnik forum

To są po prostu kpiny z graczy, ile można zwlekać z naprawą???, tyle bonusów przepadło,kombajn, od wczoraj nie można było naprawić???,co mi z przeproszenia jak tyle straciłam, a to jest moja gotówka wydana na kombajn, to jest tak samo jak bym wyrzuciła pieniądze w błoto, same straty przez nieudolność/..../tych wyżej.

Renia1920 lubi to.
  14. czala11

czala11 Czeladnik forum

a jak włączyć i wyłączyć kombajn gdy wejść na farmę nie można;)też odpalam ciężko zdobyte kupony,czas leci...lipa...

Renia1920 lubi to.
  15. igor_02

igor_02 Zaawansowany

Dokładnie, szkoda kasy, lepiej je dać na cele charytatywne
    Już nie wspomnę o zużytych produktach dających więcej wypadajek, czy ktoś nam to ooda ???

Renia1920 lubi to.
  16. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

17. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

No i znów owieczki zaiwaniają a gra nie działa,może bp zrobi pauzę w evencie i wznowi jak będzie wszystko działać razem z rekompensatą za straty jakie dotknęły graczy.

18. eurb1

eurb1 Zaawansowany

znowu się wszystko rozsypało. Wczoraj straciłam ostatnią godzinę leniwca i zbiory wieczorne. Teraz znowu poszłow siną dal akurat w porze kolejnych zbiorów.
    Co prawda pnącza już mam, ale ....
    żadnej informacji nie ma, ani o przyczynach, ani o rekompensacie.

19. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Mnie znowu wywaliło z gry to przechodzi już jakieś granice!!!!

20. taczanka555

taczanka555 Baron forum

kompletnie nic nie działa. ja na pnączu nie mam w ogóle pnączy, nie moge się dostać na swój stragan na targu, zwykłe zbiory robi się 15 min. Gra od wczoraj była nieczynna trzy razy. Czy ktoś z modów wreszcie powie jakie są oficjalne informacje w tym temacie?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.