gra na telefonie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wonszboaboa, 1 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wonszboaboa

wonszboaboa Czeladnik forum

pobralem na telefon flasha i dziala normalnie przez chwile. Gdy chce powiekszyc ekran lub po okolo 5 min. przegladarka mi sie wylacza. Wiecie dlaczego? Piszcie! + mam propozycje zrobienia formy aplikacji na androida farmeramy oczywiscie ktora laczylaby sie z internetem . Z gory przepraszam jesli juz taki temat jest na forum

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Może pamięci masz za mało by przeglądarka i telefon mogły udźwignąć Farmeramę? Spróbuj zmniejszyć ustawienia gry na najmniejsze i podstawowe by w jak najmniejszym stopniu obciążały oprogramowanie. :)

3. wonszboaboa

hymm a gdzie ja to zmniejsze?

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

5. wonszboaboa

i tak nie dziala :(

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Czy masz włączone animacje i odgłosy?

7. wonszboaboa

nie wszystko powylaczane jakosc najnizsza

8. BA_Chris

BA_Chris Guest

A jakość grafiki na jakim poziomie ustawiona? I na takich ustawieniach nadal to samo się dzieje?

9. wonszboaboa

jakosc standardowa, tak i na takich ustawieniach to samo dzieje

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

tez jestem za tym zeby mozna bylo korzystac z farmeramy na androidzie, czesto gdzies wyjezdzam i mam ze sobą tylko tablet, a na takowym farmerama nie dziala :(

11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Farmerama nie jest przystosowana do korzystania z niej na telefonach czy tabletach. Owszem, może się to udać, ale nie zawsze się udaje, gdyż wymagania są dość wysokie. Należy zwrócić szczególną uwagę na wersję Adobe Flash Player. Trudno jednak sprawić, by gra działała tak płynnie jak na komputerze, korzystanie z pomocników jest niemal koniecznością. Co do wersji na androida jest ona omawiana tutaj:

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-na-androida.11739/

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytania? ;)

13. wonszboaboa

czyli nie ma opcji grania na telefonie:(

14. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nie na każdym może się to udać tak jak już wcześniej to napisano. :)

15. wonszboaboa

16. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

17. wonszboaboa

18. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie dziękuję i zamykam. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.