Gra na klienta nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Księżniczka528, 13 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Księżniczka528

Księżniczka528 Okazjonalny autor

Witam.
    Od rana wałkuję się z klientem, bo nie chce się otworzyć, jak długo można się tak męczyć. Wczoraj nie było żadnego problemu gra dobrze chodziła a dziś jest problem. Po kilkunastu próbach otworzyła się gra, ale bardzo długo się ładowało i nawet nie mogę odebrać prezentu od Franka, bo nic nie ma jest pusto, ale sprzedaż czy akcje specjalne otwierają się a ja nie mogę się zalogować.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj Księżniczka528.

Czy próbowałaś zalecanych w takich sytuacjach czynności czyli odinstalowałaś klienta, usunęłaś ikony instalacyjne, zamknęłaś system, uruchomiłaś komputer i ponownie pobrałaś i zainstalowałaś klienta? Jeśli nie to wykonaj proszę te czynności.
    Zamiast od rana wałkować klienta sprawdziłabym też działanie gry na polecanych przeglądarkach (Chrome, Edge, Firefox lub Opera). U mnie rzadko pojawiają się problemy na przeglądarce CCleaner Browser.

Daj znać czy zastosowanie się do powyższych wskazówek przyniosło pozytywny efekt?

3. Księżniczka528

Księżniczka528 Okazjonalny autor

Miałam taki przypadek, że gra nie chciała się otworzyć i odinstalowałam klienta i ponownie zainstalowałam, ale też był problem, bo trzeba było długo czekać zanim się otworzy. Korzystam z przeglądarki Google Chrome i też był problem, bo nie chciała się otworzyć jak weszłam online. Gra na klienta się otworzyła i mogłam odebrać prezent od Franka.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli wykorzystasz wszystkie możliwości, połączenie internetowe też będzie bez zarzutu a ponownie pojawią się problemy z zalogowaniem do gry to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

A skoro aktualnie gra działa i nie masz już pytań to tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.