gra na androidzie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agata1803, 6 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agata1803

agata1803 Forumowy żółtodziób

Witam mam pytanie czy ktos moze mi powiedziec czy na androida moge sciagnac jakas wtyczke abym mogla grac w farmerame probowałam sciagnac flesza ale nie dziala kupilam tableta aby miec lepszy dostep do gry no i sie zawiadłam nie moge na nim grasc czy jest cos co bym mogla zrobic dzieki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich farmerow

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Był ten temat omawiany wielokrotnie.Na androida,najlepsza jest przeglądarka Puffin.

Ostatnie edytowanie: 6 listopada 2017
  3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

agata1803 dzień dobry :)

Edytowałem temat usuwając ankietę. W Dziale pomocy nie zamieszczamy jej zadając pytanie.

foczunia84 dziękuję bardzo za pomoc :) od siebie dorzucę jeszcze link do odpowiedniego wątku >klik< gdzie można poczytać uwagi innych graczy na ten temat. Puffina polecam - sam z niego korzystam i działa bez zarzutu.

Czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.