gra muli

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jolcia2323, 25 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

mam małe pytanko czy komuś tez gra muli czy to po prostu wina mojego kompa, dodam że ciasteczka zjedzone:sleepy:

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jolcia2323, na początek spróbuj wylogować się z gry i zalogować ponownie, gdy to nie pomoże, spróbuj zalogować się z innej przeglądarki :)
    Mówisz że ciasteczka masz wyczyszczone, a ciasteczka flashowe i pamięć podręczną również czyściłaś? :)
    Ten poradnik "Pamięć podręczna i ciasteczka" wyjaśni jak to zrobić :)
    Sprawdź również czy masz aktualną wersję AFP :)

Zakładam że ten poradnik znasz: Gdy gra nie działa, warto jednak do niego zajrzeć :)

Czy po zastosowaniu powyższych rad gra działa już poprawnie? :)

3. Bozenka27

Bozenka27 Forumowy żółtodziób

u mnie też gra zamulona,do tego nie mogę postawić zagród na Bahamie.

4. jolcia2323

jolcia2323 Zaawansowany

Dzięki za odpowiedź mam wyczyszczone i pamięć i flashowe i niby mogę siać tylko muli przy przejściu z jednego pola na drugie, ale pieknie dziękuję można zamknąć

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jolcia2323, dodam jeszcze że jeżeli czyścisz ciasteczka codziennie lub bardzo często to gra może ładować się troszkę dłużej, gdyż dane za każdym razem muszą się wgrać.
    Jeżeli porady zawarte w poradnikach które podałam nie pomogły, proszę napisać zgłoszenie do Pomocy Technicznej :)

Na życzenie temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.