gra muli

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rolniksamwdolinie27, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rolniksamwdolinie27

rolniksamwdolinie27 Czeladnik forum

Niestety ale to prawda że gra muli i to od kilku dni aż nie chce się grać

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Zastosuj się proszę do tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<
    Zwróć szczególną uwagę na aktualizację wtyczki AFP oraz regularne czyszczenie ciasteczek, ponieważ może to znacząco poprawić grywalność :)

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy po zastosowaniu się do porad zawartych w poradniku gra działa już poprawnie? :)

4. .bronte.

.bronte. Czeladnik forum

Mam to samo. Wyczyszczone ciasteczka, Szybkie łącze UPC i co? I po prostu nie mogę zebrać plonów... Chyba, że poświęcę pół dnia...

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

A powiedz proszę po kolei co z podanego powyżej poradnika masz wykonane? :)

6. .bronte.

.bronte. Czeladnik forum

Grzecznie sprawdziłam wszystko z dwóch poradników, łącznie z tymi pipelingami.

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie bardzo proszę skontaktuj się z Pomocą Techniczną, z pozycji forum nie jestem w stanie Ci bardziej pomóc. :)

8. .bronte.

.bronte. Czeladnik forum

Dziękuję za dobre chęci:)

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autor wątku ma może jeszcze jakieś pytania? :)

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum,Autor nie zadał kolejnego pytania,więc domyślam się że po zastosowaniu się do poradnika,problem został rozwiązany i w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.