Gra działa fatalnie, beznadziejnie wręcz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 16 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

[​IMG] Nigdzie już nie mogę wejść.Idę stąd bo odnoszę wrażenie,że za chwilę dostanę bana.

2. farmbeznazwy

farmbeznazwy Czeladnik forum

Znów problem z logowaneim .

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

pepe2013 Twój post usunęłam, Opinie i uwagi proszę zamieszczać zgodnie z Regulaminem forum w wątkach dyskusyjnych skąd są przekazywane do Centrali BP.

krasnoludek10 lubi to.
  4. gera2010

gera2010 Stały bywalec

Wpuściło..., kombajn nie działa, szybkie sianie nie działa...
    Weszłam na "żagle" zebrałam i nic poza tym. Wrócić na inne łąki już się nie da...
    A teraz:
    503 Service Temporarily Unavailable

lub dla odmiany

502 Bad Gateway

i tylko patrzeć jak wywali z forum bo nie zalogowana do gry...

Ostatnie edytowanie: 19 sierpnia 2023
  5. katbit

katbit Zaawansowany

Wpuściło i nic więcej :sleepy: to zaczyna być tak irytujące, że aż zabawnexD

6. kika263

kika263 Czeladnik forum

gra nie działa nie można się zalogować próbuję od godziny 9

czy coś wiadomo kiedy będzie można się zalogować

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 19 sierpnia 2023
  7. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

zawiesza sie i po odswiezeniu wisi na 45%

krasnoludek10 i Agata5959 lubią to.
  8. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Udało mi się zalogować i nawet wpusciło mnie na PST:) ,pozbierałam , zasiałam i na razie jest dobrze. Czy na długo?

Staram się wejść na moje dwie następne farmy, ale bez powodzenia :mad:

krasnoludek10 lubi to.
  9. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Nawet ja tracę cierpliwość. Myślę,że już pora żeby ekipa dowiedziała się kiedy gra zostanie ostatecznie wyłączona. Szkoda naszego czasu a i w niektórych przypadkach pieniędzy bo widać,że nikt nic z tym nie robi .

10. korneliamysz22

korneliamysz22 Forumowy żółtodziób

U mnie owieczki dojeżdżają do 45% i .. kręcą.

11. Olga1952

Olga1952 Czeladnik forum

nie można się zalogować więc pytam kiedy będzie normalnie nie chcę żadnego bonusu ale chcę normalności w tej grze

12. Montwa

Montwa Baron forum

Ale to jest porażka. :(

Od 09:00 nie jestem w stanie zebrać PD z itemów.

Biorę pod uwagę to że może jakiś kumaty gracz macza w tym palce. Sam sobie zbierze co ma zebrać a potem atak hakerski by inni już nie zebrali. W ten sposób zdobywałby przewagę nad resztą.

Ale gdyby nawet tak było, to dziwi mnie nieumiejętność BP w stopowaniu tego. Czy oni nie odczuwają strat dochodów?

Bo nie wiem jak inni, ale ja nie mam zamiaru wydać więcej ani złotówki dopóki to się nie unormuje.

Wiec jeśli firma odczuwa jakieś braki dochodów, to powinna stanąć na głowie, by uporać się z problemem.

...

13. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Zalogowałam się , chutneya uruchomiłam , i koniec . Nie wiadomo , śmiać się czy płakać .

14. Agata5959

Agata5959 Czeladnik forum

Teraz w ogóle nie można wejść na farmę, cierpliwość się wyczerpuje, ile można?

krasnoludek10 lubi to.
  15. SMOD_Atena

pepe2013 jeden z Twoich postów usunęłam zgodnie z Zasadami działu:

Bardzo też proszę wszystkich o zastosowanie się do powyższych zasad a opinie, sugestie, uwagi, komentarze i dyskusje prowadzić w odpowiednich wątkach dyskusyjnych.
    Tutaj takie posty będą usuwane.

krasnoludek10 lubi to.
  16. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Doskonale ubrałeś moje myśli w słowa. Widzę,że nie tylko ja tak myślę.
    U mnie znowu 503. Biedronki nie zebrane,mam czas wyliczony na zbiory z zegarkiem w ręku.

krasnoludek10 lubi to.
  17. SMOD_Atena

Niestety nie wiadomo, nie da się przewidzieć kiedy ustąpią ataki DDoS czy też kiedy uda się z nimi uporać.

krasnoludek10 lubi to.
  18. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Ateno to zadaję proste pytanie ,zakupiłam pakiet wyższych poziomów i nie mogę z niego skorzystać poniewaz nie moge zalogowac sie do gry,czy w zwiazku z tym BP zrekompensuje mi wydane złotówki?

19. BabelkiKondzia

BabelkiKondzia Okazjonalny autor

Szanowna Pani Modeator, proszę o łaskawą informację w jakim wątku mogę dodać post aby nie został usunięty? Czy "władze" forum bedą zamiatać problem pod dywan?

20. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

godzine temu zebralem i siac nie mozna a chcialem pochwalic ekipe zaczela gra chodzic rano normalnie ale nie zasluguja na pochwaly znowu bubel

krasnoludek10 i kencik1983 lubią to.
  21. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Odpowiem Ci, nie nie zwrócą Ci a ni jednej złotówki. Musisz to zgłosić do UOKiK bo to jest naruszenie obowiązujący w naszym kraju praw konsumenta.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.