gra bardzo słabo działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -bozena0727-, 12 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -bozena0727-

-bozena0727- Koneser forum

gra bardzo muli kilka kliknięć i wszystko się zatrzymuje czy to spowodowane jest jakimś błędem czy też tak macie i proszę mi nie pisać oczyszczeniu ciasteczek bo wszystko już robiłam co kilka kliknięć wszystko stoi ciągle muszę odświeżać a to denerwuje:(

Goldmaster82 i babsi6343 lubią to.
  2. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Też mam taki problem :-(

3. iwan4672

iwan4672 Forumowy żółtodziób

U mnie to samo. Pewnie jak zwykle zaraz odezwie się jakiś moderator i przekieruje na poradnik jak temu zaradzić. Od razu piszę, że wszystko już zrobione według tego poradnika. Raczej przyczyna leży po stronie Farmeramy. Zauważyłem że przy sprzątaniu strasznie jest obciążany CPU.

Ostatnie edytowanie: 12 grudnia 2015
    Goldmaster82 lubi to.
  4. 1asia11

1asia11 Czeladnik forum

Ja mam tak samo, nim dojdę do ostatniej łąki to już przestają działać bonusy 20 minutowe, to jest od 3 dni,odechciewa się grać w tę grę,w jaki sposób gra ma sprawiać przyjemność, ??? to jest strasznie wkurzające,
    gra się wgra na 99% i stoi, po odświeżeniu część zrobię na jednej łące i znowu trzeba odświeżać,nim przejdę do ostatniej łąki to mija prawie 45 minut, i jak się nie wkurzać???
    poradniki na bieżąco są wykonywane, co z tym zrobić??? myślę,że najwyższy czas zakończyć wkurzjącą tę grę,pozdrawiam

Goldmaster82 lubi to.
  5. Goldmaster82

Goldmaster82 Moguł forum

No dzisiaj też nie mogłem zebrać farmy, bo zacięcia były po 20-30 sekund co kilka poletek lub drzewek. Czyszczenie nie pomogło, przelogowanie też nie, a czas bonusów płynął. >:( Farma zacina się mniej więcej od października ale to co dzisiaj ma miejsce woła o pomstę do nieba. :mad:

6. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Mnie czyszczenie też nic nie pomogło, na razie zmieniłam przeglądarkę i będę obserwować, bo tulipanki rosną a ja ....myję okna.
    :DCoraz bliżej święta!:D:D:D.

7. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

O tym samym napisałam w ogólnych i standardowa odpowiedź, że jest wszystko w porządku :(

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Taki temat już istnieje, zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

Tutaj, zgodnie z zasadami działu zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.