Godzina zaczęcia eventu.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amazonkax, 8 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amazonkax

amazonkax Czeladnik forum

Witam. Mam pytanie czy nie można zaczynać ewent o 12 a nie 14. Ja osobiście pracuje jak mam deugą zmianę od 14. dojeżdzam. Zaczynajac od 14 jestem do tyłu kilkanaście godzin :)
    Gdyby były od 12 to zdąze zacząć a osoby wracające z pierwszej zaczynaja po 2 :3 godzinach. Każdy mysle byłby zadowolony :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Decyzje o rozpoczęciu eventów i wszystkim co dzieje się w grze, podejmowane są w Centrali Bigpoint. Takie pytanie więc należałoby skierować do BP, zapraszam zatem do tego wątku : >>>Użytkownicy pytają, BP odpowiada<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale rózni ludzie roznie pracują...mi np. o 14 bardziej pasuje rozpoczęcie eventu...wiekszosc ludzie jednak pracuje od 7 do 15 czy 8-16 wiec 14 raczej jest tez dla nich lepszą godziną....z kolei inni np. maja na 17....nikomu nie dogodzisz, tym bardziej ze farmerama to gra nie tylko w Polsce ale i w innych krajach....

4. SMOD_Atena

chrumcia91, dziękuję za opinię.

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania w temacie ?

5. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Chyba w temacie się zmieszcze-.-A licząc przesunięcia czasowe w innych krajach event zaczyna się tak jak u nas np.w Niemczech o 13 w rosji o 15?.Czy to jakoś inaczej jest rozwiązane?

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

zonaania2122, event w każdym kraju zaczyna się o tej samej godzinie. Zawsze możesz sprawdzić to sama odwiedzając inne fora i czytając OO. :)

amazonkax, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

7. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

W Anglii jest teraz 12:17 a w Polsce 13:17. Event tutaj zacznie się o 13:00 angielskiego czasu, czyli 14 polskiego :) tak jest ze wszystkimi krajami.

zonaania2122 lubi to.
  8. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Dzięki.

KaBeUK lubi to.
  9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

zonaania2122, cieszę się ze dla Ciebie wszystko jest już jasne. :)

KaBeUK, dziękuję za pomoc. :)

amazonkax
    , czy jako Autorka tematu masz jeszcze jakieś pytania? :)

10. SMOD_Atena

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.