Gniazdo dzięcioła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marynia53, 29 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Mam pytanie, moje gniazdo dzięcioła mnie oszukuje systematycznie na 150 PD. Uruchamiam jako ostatnie, daję dopalacze wcześniej i po zmianie pól dopiero odpalam kombajn. Kiedy wrócę do gniazda wyświetla się większa wartość PD o 150 jednak jej nie zapisuje.
    Czy ktoś to zauważył?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marynia53 szczerze mówiąc nie zwróciłam nigdy uwagi na PD z tego itemu, aż tak nie przywiązuje do tego wagi.
    Gniazdo dzięcioła oprócz bonusu dla innych zbiorów daje 1000 PD/TPD, oczywiście dla "siebie samego" bonusu % nie daje czyli nie powinnaś zebrać 1150 a 1000 ( po powrocie z innej łąki lub odświeżeniu wyświetlać się 1150 może a nawet powinno bo bonus po zebraniu działa na wszystko ale nie wstecz), ale jeśli uważasz, że u Ciebie PD nie są prawidłowe to zapraszam do PT, z pozycji forum niczego nie sprawdzimy.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. marynia53

marynia53 Cesarz forum

oczywiście z dopalaczami i pnączem to jest znacznie więcej czyli mam 2500 a potem 2650 PD chociaż wszystko było już uruchomione, sam dzięcioł jako ostatni. Tak czy siak czuję się ocyganiona przez BP i tyle.

Więcej pytań nie mam.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marynia53 jeszcze raz powtórzę, że po zebraniu profitów z gniazda dzięcioła bonus nie może zadziałać na zebrane już gniazdo, wyświetla się tylko ilość PD z bonusem ale wstecz ten bonus nie działa i nie ma tutaj żadnego cyganienia.

A skoro pytań nie masz to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.