giftowy bubel 2 bis

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .lexus., 30 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .lexus.

.lexus. Okazjonalny autor

mam pytanko dlaczego moderatorzy tego forum robią z ludzi wariatów,bo wydaje mi się że co niektórzy myślą że tu zjedli rozumy jeśli pisze że mam problem to nie znaczy to że nie szukałem w forum na ten temat odpowiedzi i nie trzeba mnie odsyłać tam gdzie to jest napisane tylko proszę o rozwiązanie tego problemu

tomasz-nadmorski lubi to.
  2. .lexus. nikt z moderatorów nie robi z nikogo wariata, wszyscy staramy się sobie pomóc i wzajemnie się szanować.
    A jeżeli chodzi o Twoje pytanie które zadałeś w ...TYM.... wątku to myślę że odpowiedz na nie została udzielona.

3. .lexus.

.lexus. Okazjonalny autor

to nie chodzi o to że problem jest znany tylko kiedy będzie rozwiązany o to tu chodzi. Ja wszystkich tu szanuje ale widzę że informatyk co tym sie zajmuje nie traktuje nas serio i to wszystko co chciałem powiedzieć nie ma co zgłaszać problemów jak ich nikt nie potrafi rozwiązać. pozdrawiam

tomasz-nadmorski lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

.lexus.,Moderatorzy forum nie są odpowiedzialni za stronę techniczną gry i występujące w niej błędy.Tym jak sam zauważyłeś zajmują się informatycy czy też inaczej programiści Bigpoint.Ekipa forum na bieżąco przekazuje Im informacje o zgłoszeniach Graczy,które zamieszczane są na forum lub napływają do PT i jak tylko uzyskujemy jakieś odpowiedzi to również są zamieszczane na forum w formie OO.Wszyscy starają się pomóc Graczom czy rozwiązać problemy,ale nikt nie jest wszechmocny i nie zrobi tego czego nie jest w stanie zrobić.
    Przepraszam za zaistniałą sytuację i dziękuję za zrozumienie. Temat ten zamykam i również pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.