Gift & Trade

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika matthero, 8 czerwca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matthero

matthero Hrabia forum

Mam pytanie odnośnie eventu Gift & Trade. Czy podczas eventu G&T jest możliwość zobaczenia wszystkich ofert graczy, czy obowiązuje jakiś podział? Jeśli tak, to jaki podział? Według numerów targów ? Czy może całkowicie inny ?

Edit.
    Czy podczas kolejnej wizyty eventu Parasolka w kropki będzie dostępna do wymiany czy jest to item niewymienny ? Pytam, ponieważ ostatnio nie było jej nawet w spisie listy... Tak jakby w ogóle nie był brany pod uwagę.

Ostatnie edytowanie: 8 czerwca 2019
  2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Jeśli pytasz o opcję wymiany, to nie ma możliwości zobaczenia wszystkich ofert, tylko w ramach danej bazy danych. Niestety nie mam wiedzy jak ten podział przebiega. Kiedyś wydawało mi się, że wg numerów targów, ale potem obiło mi się o uszy, że niekoniecznie. Spróbuje oczywiście dopytać, ale może to potrwać.

Listę przedmiotów dostępnych do wymian w evencie G&T zwykle dostajemy tuż przed startem takiego eventu. Na dzień dzisiejszy nie mam informacji czy parasolki zostaną kiedyś dopuszczone do wymiany czy też w założeniach BP item ten ma być zablokowany na G&T.

Czy poza tą kwestią, o którą spróbuje dopytać, masz jeszcze jakieś pytania?

3. matthero

matthero Hrabia forum

Nie, dziękuję ślicznie. :)

Z czystej ciekawości chciałbym wiedzieć, ponieważ poprzez wymianę można mieć 100% pewność, że przebędzie ona prawidłowo.

4. BA_Rock

Również dziękuje i w takim razie temat na razie zamknę (żeby nam się ktoś z jakimiś innymi pytaniami nie podczepił ;) )
    A jak się czegoś dowiemy, to dopiszemy odpowiedź w tym wątku :)

Ostatnie edytowanie: 8 czerwca 2019
  5. BA_Rock

Zgodnie z obietnicą uzupełniam (choć nie do końca niestety) informacje o G&T. Otrzymaliśmy odpowiedź, że kryterium podziału w przypadku ofert widocznych podczas wymian, nie jest numer targu. Niestety nie dostaliśmy info jak ten podział przebiega.
    BP czasem ma swoje tajemnice :)

matthero lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.