Gift&Trade- wątek dynamiczny

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Patryk7326, 18 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. janczarn

janczarn Okazjonalny autor

Ambronowiec poszukiwany, mam sporo itemów pytajcie, nigdy nie udało mi się go trafić.

2. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Ambrowiec za róż fabryczkę wachlarze,hamaki,co tam kto zaproponuje jak komuś pasuje proszę pytać będę później

3. milunio

milunio Półbóstwo forum

brakuł mózgu + ambrowiec (razem lub osobno) do wymiany :p
    sówki proszę

4. DankaD76

DankaD76 Moguł forum

poszukuje:
    yangmei
    durianu
    puchowiec
    sandałowiec
    jeśli ktoś ma jakieś drzewko to czekam na sówki z wyceną:)

5. iwona1957

iwona1957 Komisarz forum

a jakbym chciała jakiś róż warsztat nie mając innego warsztatu na wymiane to jest szansa? Aaaa i nie mam też JC :p chyba porywam się z motyką na słońce...
    To może tak bardziej realnie jakieś itemy mroczne ktoś ma na wymiane, bo strasznie puste to moje mroczne pole...

milunio lubi to.
  6. puszapek1

puszapek1 Stary wyjadacz

posiadam rozowa fabryke walizek i rozowa strzygalnie krolikow,poszukuje rozowe drabiny,lub tartak bobrow,farby wahlarze lub hamaki.bede o 16

7. Honorat.

Honorat. Ekspert forum

co za ambrowca.

8. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Robię konkurencje mojemu balonowi :p
    oddam różowe hamaki z 3 JC lub 2 JC +brakuł mózgu.

9. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

A więc tak- rozglądam się za czerwonymi ( bo o różowych nie śmiem marzyć ;) ) masłem i pałeczkami.
    Mam tylko 3 licencje ( znowu ;) ) więc nie mogę się rozdrabniać. Może ktoś....? Coś? Tak jeden za jeden? Bez cudów - wianków?
    Itemów nie zbieram, w sumie to można o nie nawet nie pytać a tych brakułów i innych serenad na 100% nie mam.
    Liczę na łut szczęścia :)

10. deadwing

deadwing Komisarz forum

A może zalega komuś w pasku zapomniane, zjełczałe masło orzechowe w obrzydliwie żółtym kolorze i chciałby je wymienić na coś bardziej przydatnego...?

Honorat. i -strzalka- lubią to.
  11. tigre

tigre Fanatyk forum

Pilnie poszukiwany item Młodszy napastnik - może być za mroczny item byle nie serenady i te takie bo juz nie mam :)
    na zbyciu tez sa rozowe słonie, mroczne drzewka i inne dobrocie

12. -variors-

-variors- Okazjonalny autor

bukan magellana i ambrowiec poszukiwany,dużo xxl na wymianę;)

13. tigre

tigre Fanatyk forum

pisz jeśli pomarańczowe będzie dobre ;)

deadwing lubi to.
  14. kasia_max

kasia_max Okazjonalny autor

gosiagosia60 dziękuje !!!! :inlove::D;)

15. -strzalka-

-strzalka- Komandor forum

xDzajrzyj do paska proszę...i na pewno nie jest zjełczałe:)

deadwing lubi to.
  16. anna833

anna833 Ekspert forum

szukam jednego malutkiego ambrowca i bukana magellana dobrze się nimi zaopiekuje będę codziennie je podlewać :):):)

17. kowalowo

kowalowo Nadzorca forum

posiadam prawie wszystkie zagrody i drzewa jeśli ktoś coś potrzebuje piszcie w zamian oczekuje na chutn.marchwiowo - jabłkowe

niemam ambrowca,cisu,hurmy,sandałowca ,lwów

18. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

A więc tak- rozglądam się za czerwonymi ( bo o różowych nie śmiem marzyć ;) ) masłem i pałeczkami.
    Mam tylko 3 licencje ( znowu ;) ) więc nie mogę się rozdrabniać. Może ktoś....? Coś? Tak jeden za jeden? Bez cudów - wianków?
    Itemów nie zbieram, w sumie to można o nie nawet nie pytać a tych brakułów i innych serenad na 100% nie mam.
    Liczę na łut szczęścia :)

19. kasia_max

kasia_max Okazjonalny autor

poszukiwane itemy: Jestesmy mistrzami,Przeciaganie liny i Słoneczne rytuały :)

20. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

szukam różowego masła orzechowego

kto ma i za co wymieni ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.