Gift&Trade wątek dynamiczny

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Cebuś, 24 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystiannowa

krystiannowa Młodszy ekspert

Szukam:
    - barwy narodowe hiszpanii
    - walka na kopie
    - fontanna z koktajlem mlecznym
    - lodowa armata
    - beczułka
    - śpiewający tulipan
    - wesoła lilia
    - diskoróżyczka
    - katarynka
    - straszny strach na wróble
    - monstrualny traktor
    - pironiodzilla
    - strachliwy strusiupior
    - pływające latarnie

Szukam też pomarańczowych kukułek
    Piszcie na priv

2. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

Różowy ul, Czerwony kurnik, czerwona królikarnia, czerwona krypta nietoperzy, obora czerwona , indyki czerwone, czerwony ul
    Zimorodki, żółwie - czekają na właściciela - zapraszam

3. walet83

walet83 Zaawansowany

dam do wyboru jajeczne xxl,solne xxl,perłowiec japoński,mleczodrzew lub jarząb xxl za drzewko pachnące

4. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Posiadam jeżopunkturę, kawowy taniec, przewiało z wiatrem, zjeżdzalnia, boisko (cz 1, 2 i 3), krzak janowca, LARA Award, miś z lampionem, piraniodzilla, pisanka, plaża copacabany, pracowity krecik, strachliwy strusiopiór, śnieżna armata, mydelniczka, Aaaaa!, Ahoj farmeramo, barwy narodowe węgier, błotnisty poncz, bujawka, cudowne fajerwerki, czas karmienia, czekoladowe krowie plamy, czekoladowe źródło, falstart, kabina recyklingu, kolekcjoner lampionów, korkowa tarcza do rzutek, krytyk kostiumów, latający lis, miłośnik komiksów, mydlany trębacz, nie oglądaj się wstecz, osobliwy duch, panda colada, pisankowa armata, plac zabaw dla kotów, polowanie na duchy, toczenie pni, trampolina dla damy, witamy nowy rok!, wodny relaks, wrona odmieniona, zabawa w chowanego, zabawa w kopanego, zima czarownic, papierowe serce, neonowa kura, rózowa królikarnia, różowa obora, różowy chlew, najlepsi przyjaciele

szukam trik z monetą, beczka piwa, buda z hamburgerami, baloty siana, grządki, domek, wychodek, duch karkonoszy, głowa cukru, karuzela, kosiarka, kosz plażowy, króliczek wielkanocny, muchomor, mroczna willa, strach na wróble, świateczna palma, wazon, barwy narodowe hiszpani, barwy narodowe włoch, blok kibiców, cukrowy domek, czarodziejski młyn, kasztanowy pająk, grzybowy las, mikołaj w stanie spoczynku, polskie barwy narodowe, posłaniec miłości, przez zołądek do serca, dalmatyńczyk, miłe stadko zwierzaków, choinka (dająca bombki), drzewko perfumowe, wiewiórki

olenkabe1 lubi to.
  5. kacza_farma

kacza_farma Forumowy żółtodziób

Pilnie poszukuję małych, skromnych łabądków. Ktoś, coś? Proszę o sówki.

6. 19misia91

19misia91 Okazjonalny autor

piotrpawel12345 tak wymieniałam się.Polecam.

7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)

Troszku się zagalopowałam z rozdawaniem kozich drzewek, chociaż jednego szukam :cry:xD

8. kapitanfarmer

kapitanfarmer Forumowy żółtodziób

Pachnące drzewko podaruje ktoś młodemu graczowi i zagrode dla łosi bardzo proszę

9. morpe16091983

morpe16091983 Wyjątkowy talent

Wymienię Różowe gęsi lub kameleon na R.bobry

zamienię kasztanową sarnę na farmera lub pająka lub jeża :)

Proszę też o prezenty na konto synka mikibuba2 :) każda drobnostka go ucieszy ;)

10. kasia8006

kasia8006 Stały bywalec

czy ma ktoś różowe króliki nie drogo? :)

11. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

czy za poczciwą,starą motylarnię też trzeba oddać jakiś narząd lub organ?
    szukam również pomarańczowych wielbłądów i pand (ktoś się oferował tylko nie mogę się sową dobić ) za czerwoną kryptę

12. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

raczej nikt - nic, bo nie można ich przesyłać

13. Doris4747

Doris4747 Młodszy ekspert

Ma ktoś może Fontannę z koktajlem mlecznym, Budkę z lodami lub Lodową armatę??? Mam na wymianę różne zagrody i drzewka z TS :) Chętnych prosze o sówki :)

14. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Mam
    Ukryte skarby
    Jajko- niespodzianka
    Poszukiwacz jajek

tylko za skrzynie mistrzów 1:1

czy wysyłam pierwsza zależy czy znam gracza

15. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

morpe16091983 dam Ci bobry w różu za gąski :)

Pisz na VELOCI_RAPTOR :)

16. LadyDeath

LadyDeath Nadzorca forum

posiadam na wymianę:

• różowe:eek:bora, kaczy staw, owczarnię, królikarnię
    • czerwone:eek:sły, owczarnię, królikarnię, nietoperze
    • pomarańczowe: pieski, bobry, osły, kameleony, nietoperze, strusie, konie, pszczoły, ryby, świnie, myszy, kaczki, gęsi, króliki, kury
    • itemy:misja punkiego II, świąteczny maruda, polowanie na duchy, niestraszne nam duchy, owocowy lis, amatorka słodyczy
    • zwykłe zagrody: zimorodki, kiwi, żółwie, szopy, wilki, koguty, jeże, dziobaki, żaby, gołębie, zimorodki, sowy, świetliki
    • ++ i + bobry
    • różne drzewka z tsów (prawie wszystkie)
    szukam drzewek perfumowych i innych różów!

17. sopaja15

sopaja15 Okazjonalny autor

Może komuś zalegają sowy, świetliki, kangury, koty, koguty, lisy chętnie się zaopiekuje :)

18. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Mam
    Ukryte skarby
    Jajko- niespodzianka
    Poszukiwacz jajek

tylko za skrzynie mistrzów 1:1

czy wysyłam pierwsza zależy czy znam gracza

19. dora5529

dora5529 Naśladowca mistrzów

Ma ktos na wymiane item RYBI PRZYJACIEL????

20. .patryk2005.

.patryk2005. Stały bywalec

szukam różowych: indyków, strusi lub psów, w zamian mogę zaoferować drzewka z bahamy xxl: pitombę lub goji lub moringę, mam też pancerniki, wierzbę i nektarynkę

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.