Gift&Trade wątek dynamiczny

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Cebuś, 24 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jasiulek1949

jasiulek1949 Czeladnik forum

czy ktos sie wymienial piotrpawel12345?

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Posiadam do wymiany między innymi:

zagrody:
    różowy ul, różowe kaczki, różowy chlew, różowa obora,różowe strusie,różowa owczarnia, neonowa królikarnia, neonowa koziarnia,neonowy kurnik, różowy staw z rybami, zagrody specjalne i inne - pytaj

drzewa: goji xxxl, moringa xxl, pitomba xxl, mombin xxl, pandanus xxl, nektarynka,achacha, rokitnik zwyczajny, kowhai, jodła xxl, japońskie drzewo wiśniowe, cedrat, karob, tamaryndowiec, pachnące i inne- pytaj

itemy: J.C, kabina recykingu, posłaniec miłości, wytworny kawaler,jajko niespodzianka, Nie oglądaj się wstecz, neonowa koza, neonowa krowa, żółwoid, blask słońca i światło księżyca, Terr-antula, owca tańcząca sambę, naciśnij UUDDLRA,polowanie na duchy, mikołaj w stanie spoczynku, osobliwy duch, czarny kot, uwielbiam klaunów, Witamy Nowy Rok, i inne - pytaj (żoładka nie mam)

szukam: Różowych warsztatów (guano, trufle, ranczo rodeo, schronisko, walizki, hydranty, tartak,)

3. BeciaFarmPol

BeciaFarmPol Młodszy ekspert

Mam item kasztanowy jeż na wymianę
    Piszcie sówki .

4. Jeegor

Jeegor Czeladnik forum

czerwony tartak bobrów szukam

oferty na sówkę proszę

5. U.S.A.

U.S.A. Forumowy żółtodziób

drzewek poza jabłonią nie posiadam zadnych

6. arek26039170

arek26039170 Ekspert forum

Witam
    Poszukuje
    Rozowe zagrody

- indyki
    - konie
    - osły
    - kameleony
    - bobry
    - gesi
    - kukułki
    - psy
    - strusie
    - ryby
    - wrony
    - nietoperze
    - pandy
    - wielbłądy
    -malpy
    xxl z bahamy
    -palma acai,
    -moringa,
    -pitomba,
    -goya,
    -pandanus
    -kokolomba gronowa
    Itemy
    -przez zoladek do serca
    -poslaniec milosci
    -katarynka
    -srebrna katarynka
    -srebrna piła dwuosobowa
    -kasztanowy farmer
    -poszukiwacz jajek
    -ukryte skarby
    Na wymiane m.in. pancerniki zimorodki czarna wierzba rokitnik i wiele wiecej zagrod i drzewek

7. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

ehh a ja tak wpatrywalam sie w swoj pasek :)
    Dzieki Mroczny Panie :inlove:

BA_Ghost lubi to.
  8. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Z ciekawszych rzeczy mam piranodzillę, Terr-antulę, grzybowe lasy, posłańca miłości, przez żołądek do serca, czarną wierzbę, nektarynkę,pancerniki, żółwie, zimorodki, różowe królikarnię oraz oborę i sporo drzew XXL z farmy i wyspy. Szukam conajmniej czerwonych ulepszeń walizek, hydrantów, tartaku i kolorowych zagród i warsztatów z wyspy. Ktoś coś?

9. joanaz2301

joanaz2301 Forumowy żółtodziób

A ja poszukuję fabryk: młyn, zamaskowany warsztacik, sklep dla nurków:)
    Może ktoś ma i czegos innego poszukuje?

10. krystiannowa

krystiannowa Młodszy ekspert

Co chcesz za piranodzillę ??

11. ^MEG^

^MEG^ Czeladnik forum

szukam jakichkolwiek itemów dających większą ilość PD (po moim ogrodzie biegają głównie małe pudle, mysi detektywi i inne do 300PD) oraz estrady dla łosi, ewentualnie różowych zagród, bo moja różowa owieczka czuje się samotna, a w marzeniach johna cyrtynę:)

Mam na wymianę drzewka, ich ulepszenia i niektóre zagrody.

Zainteresowanych proszę o sówkę.

Pozdrawiam
    ^MEG^

12. karla170480

karla170480 Ambasador forum

poszukuję ostatniego różowego warsztatu do kompletu
    róż guano
    dam Johna C i wysokie drzewa XXL z bahamy (ilość do uzgodnienia)

13. IRENKA2047

IRENKA2047 Naśladowca mistrzów

Dlaczego ktoś chce aby za item dostaczać rózowe zagrody nie rozumiem tego item za inny item to jest sensowne , ale to jest moje zdaanie i nie wiem czy nie zostanie tutaj usunięte , dawno tu nie bylam

14. mymek19

mymek19 Czeladnik forum

mój brat

15. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Wilkoprosiak poszukiwany!

Cudowne fajerwerki szukają nowego właściciela!

16. arek26039170

Szukam
    ukryta skarb przez zoladek do serca
    poszukiwacz jajek
    poslaniec miłosci
    wysoki xxl bahama
    rózowosci
    Moge zaoferowac za poszczegulna rzecz jakis pakiet z tajemniczych sadzonek i zagrod czekam na sówki

17. tak3

tak3 Stary wyjadacz

poszukuje fabryka hitów, pająki, koziomleczodrzew, itemy dajace mało pd

18. sopaja15

sopaja15 Okazjonalny autor

Może komuś zalegają sowy, świetliki, kangury, koty, koguty, lisy chętnie się zaopiekuje :)

19. arek26039170

Szukam
    ukryta skarb przez zoladek do serca
    poszukiwacz jajek
    poslaniec miłosci
    wysoki xxl bahama
    rózowosci
    Moge zaoferowac za poszczegulna rzecz jakis pakiet z tajemniczych sadzonek i zagrod czekam na sówki

20. sandi23

sandi23 Czeladnik forum

wymienie różowe zagrody : króliki,stajnia,ryby x2 na itemy jajko niespodzianka,pisankowa armata,poszukiwacz jajek

mam itemy:
    najlepsi przyjaciele x5,potwor ze stawu x5,fontanna miłości x2,słoniowe konfetti,srebrna beczulka,maszyna do kawy x5,kot stefan,ogrod botaniczny x10,owca na amazonce x7,dzielny drwal,kineograf x2,kabina recyklingu x2,obszar recyklingu x3,korkowa tarcza do rzutek,morskie zdjecia,podroznik po swiecie,pisanka wyłupianka x3,prezentyprezenty x2,urodzinowy transparent,wodny relaks,dziki warsztat tkacki,wodna zabawa,neonowa kura x5,neonowy krolik x3,neonowa kaczka,neonowa owca

czekam na sowy z konkretnymi propozycjami(interesuja mnie itemy na 1 lub 2 pola na wyspe,JC)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.