Gift&Trade słup ogłoszeniowy

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika p.patunio, 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

Witam. Szukam item Kasztanowy farmer oraz Potworny miś. Oferuję żółwie, dziobaki, kiwi i inne...

2. visa77

visa77 Komandor forum

Szukam żółwików :p oddam za nie kiwi lub dziobaki lub koguty :)Dziękuję za wymiankę :) poszukuję jeszcze baobabu i jarząbu domowego :) mogę wymienić za kowhai lub jakieś drzewka XXL

Ostatnie edytowanie: 2 października 2015
  3. stawinoga

stawinoga Hrabia forum

4. narcyzia

narcyzia Okazjonalny autor

Potrzebuję 1 baobaba i 1 jarząb domowy oraz 1 żółwia do zadań w spółdzielni :)
    Jeśli ktoś ma i chce się wymienić za coś rozsądnego (mam wiele rzeczy, ale nie wszystko) to proszę o sówkę w grze :)

5. Domi1245

Domi1245 Czeladnik forum

Potrzebuję baobab.
    W zamian mam dużo ciekawych rzeczy (prócz zagród różowych), więc jeśli ma ktoś do zaoferowania, to pisać na priv co chciałby w zamian

6. wial11

wial11 Forumowy żółtodziób

Mam: psy, szopy, bociany, gołębie
    Potrzebuje ktoś? Czekam na sowę

-Jeszcze trochę zostało do rozdania

Ostatnie edytowanie: 2 października 2015
  7. xsunrise

xsunrise Okazjonalny autor

Szukam żółwi, jarzębu domowego, itemów strajk i piła dwuosobowa.
    Mam do wymiany klony xxl, migdałowce xxl, liczi xxl, kowhai, zagrodę dla kiwi i inne, proszę o sówkę :)

PS. Chciałam przeprosić za dublowanie postów w tym wątku (dostałam za to bana :( Pomyliłam słup ogłoszeń z wątkiem dynamicznym. Bardzo mi przykro, jeszcze raz przepraszam ;) Muszę bardziej uważać ;)

Ostatnie edytowanie: 3 października 2015
  8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

xsunrise, drugi post będący dubel usunęłam. Nie ma potrzeby powielania postów.
    Roamntyk1982, post zawierający jedynie cytat został usunięty.

9. gretas123

gretas123 Czeladnik forum

poszukuję zagrody dla żółwi, w zamian mogę zaoferować: kiwi, dziobaki, jarząb domowy, tarnina i parę innych

10. ela7114

ela7114 Młodszy ekspert

witam szukam dziobaków -tylko rozsadne oferty na priw :)

11. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

zofiarau Wątek do poszukiwania sąsiadów jest TUTAJ.
    ela7114, zapoznaj się z pierwszym postem tego wątku i nie zaśmiecaj go proszę. Tutaj nie prowadzimy dyskusji, poza tym każdy gracz ma prawo zamieścić tylko 1 post z ogłoszeniem.
    Wasze posty usunęłam.

12. mamaBartka70

mamaBartka70 Forumowy żółtodziób

Szukam królewskiej palmy z sercami,mam kiwi,bocki,wilki,nektarynę,ew.coś różowego,

Ostatnie edytowanie: 1 października 2015
  13. andziak77

andziak77 Mieszkaniec forum

poszukuję wesołej lilii w zamian oferuję śpiewający tulipan

14. jestemalina93

jestemalina93 Forumowy żółtodziób

SZUKAM
    dziobaków, zimorodków !!!

MAM : ŻOŁWIE, KIWI, GOŁĘBNIK LUB BOCIANY!!!!

PISAĆ NA KONTO aluuskaxd - tam odpisze i tam mam zagrody :) :) :)

15. Gosiiaaa

Gosiiaaa Forumowy żółtodziób

Potrzebuję drzewka Magnolii, Mirabelki, Choinki, Cytryny, Czarnego bzu, Jarząbu, Moreli, Buku, Granatowca.
    W zamian mogę zaoferować: brzoskwinie, brzoskwinie XL, zagrode dla skunksow. Za duzo do zaoferowania nie mam, ale z checia przyjme.

Piszcie na konto Gosiiaaa

16. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Posty będące dublem, a także dotyczące wymian usunęłam.

xsunrise, daję słowne ostrzeżenie. W tym wątku każdy Gracz umieszcza tylko 1 post. Kolejny dubel zostanie również usunięty, a Ty otrzymasz punkty karne.

17. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

majkub W tym wątku każdy Gracz umieszcza tylko 1 post. Możesz edytować swój wcześniejszy który jest tutaj:
    KLIK. Kolejny zaś usunęłam.

18. An-ia

An-ia Młodszy ekspert

Szukam zagród żółwi oraz skunksów. Z itemów szukam tych z kasztanowego pnącza (oprócz sarny). Z drzewek baobabu.

W zamian mogę oddać itemy, drzewka xxl, wilki, jeże, koguty. Proszę o informacje :)

19. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Ma ktoś skunksy na zbyciu ? :)

20. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Jeśli chodzi o wymiany, zapraszam TUTAJ.
    W tym wątku dyskusji nie prowadzimy, a zamieszczamy same ogłoszenia.
    -georginia- w związku z powyższym post usunęłam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.