Gift&Trade słup ogłoszeniowy

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika p.patunio, 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. evlin

evlin Aktywny autor

A w temacie szukam: jarząb domowy,baobab,achacha,czarna wierzba,rokitnik,nektarynka,żółwi,

post edytowałam zgodnie z zasadą wątku:

UWAGA! Nie jest to temat do zawierania umów ani dyskusji, a jedynie do zamieszczania ogłoszeń.

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 października 2015
    janekkostuchna lubi to.
  2. satineas

satineas Aktywny autor

Szukam itemów:
    Cerber,
    Lajkonik,
    Warszawska syrenka,
    Smok wawelski
    dziobaki
    Oprócz tego drzew: baobab, jarząb domowy x2, karambola XXL, moringa XXL, kokkoloba gronowa XXL x2, ostrokrzew paragwajski XXL x2, kaki XXL, klon palmowy XXL x2 oraz różowe zagrody

Oferuję:
    drzewa Bahama: papugowiec x3,orzesznica brazylijska x4, granatowiec x7, granatowiec XXL, pistacja x3, karambola, wianowłostka królewska,
    drzewa farma: klon palmowy x2, nieśplik japoński x2, pinia x2, cytryna x4, drzewo jajeczne, morela XXL x8, morela x15, orzech włoski XXL x3, śliwa XXL x2, morwa XXL x2, grusza XXL, wiśnia XXL, pomarańcza XXL x3, surmia XXL x2, pigwa XXL x3, daktylowiec XXL x2 jodła XXL x3, migdałowiec XXL x4,klon cukrowy XXL
    zagrody: gołębnik x3, wilcza jama x6, jeże x3, kiwi, koty x2, lisy x2, krety x7, myszy x5, psy,szopy x2, żaby x3, świetliki, kangury, nietoperze
    ulepszenia: pomarańczowa koziarnia, pomarańczowe króliki, pomarańczowe indyki, pomarańczowe owce, pomarańczowy chlew, pomarańczowa obora, pomarańczowa strzygalnia królików, pomarańczowe nietoperze, pomarańczowa wytwórnia guano, pomarańczowa strzygalnia, pomarańczowa stajnia, pomarańczowe ryby, pomarańczowe ranczo rodeo, pomarańczowa hodowla świń, pomarańczowy staw z karpiami koi, pomarańczowe strusie, pomarańczowa fabryka strusich jaj, pomarańczowa kotlarnia, osły++, strusie ++, bobry ++
    czerwony chlew, czerwona krypta nietoperzy,czerwona strzygalnia, czerwona wytwórnia guano, czerwony kaczy staw, czerwona zagroda dla strusi,czerwona kotlarnia,
    różowy kaczy staw

Ostatnie edytowanie: 1 października 2015
  3. slonik122

slonik122 Aktywny autor

Witam do zaoferowania mam amestie , kowai , xxl, tarnine , tamaryndowca
    szukam. Trik z monetą oraz JC
    sówki na slonik122

4. kamilcia4666

kamilcia4666 Hrabia forum

szukam serowni i zamaskowany warsztacik pisac sowki

5. alexander1102

alexander1102 Aktywny autor

Szukam itiemów dających SG,Najlepsi przyjaciele,Misja Punkiego I i II,Rytuał Błotnej kąpieli I i II.Mam do wymiany wiele drzew i zagród (starszych i tych nowszych).Osoby,które maja braki w postaci starszych zagród wysyłajcie sówki

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem -->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć -->Wątek do ćwiczeń

MOD_Dragonfly

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 października 2015
  6. sonfi

sonfi Młodszy ekspert

POSZUKUJĘ
    Do siego roku!
    Maciek i Lusia
    Napój bioenergetyczny
    Strajk!
    Zegar słoneczny

Kasztanowy farmer

Kasztanowy jeż

Kasztanowy pająk
    Pustynny miraż
    Mikołaj w stanie spoczynku
    Piekarnia ciasteczek

7. karolincia05

karolincia05 Czeladnik forum

Poszukuję: potwora ze stawu, żółwi i baobabu.
    Oferty proszę sówką.

8. mama010203

mama010203 Czeladnik forum

Poszukuję itemów 2x1. Nie mam co postawić na pnącze. Poratujcie. Mam co nieco na wymianę.

9. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

Witam. Ja poszukuję Kochani czegokolwiek. Niedawno zaczęłam przygodę z Farmeramą. Mam 30 poziom dopiero i moja farma świeci pustkami. Gdyby jakiemuś graczowi coś zbywało , to ja chętnie przyjmę. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję. farmerka_x
    p.s. marzą mi się specjalne drzewka(drzewko jajeczne, choinka bombkowa, drzewko złotolistne,miłorząb,itp); zagrody(kotki, psy, misie, itp.) :)

Dziękuję bardzo tym, którzy już mnie obdarowali :)

Ostatnie edytowanie: 2 października 2015
  10. costamcostam

costamcostam Forumowy żółtodziób

Jakby ktoś miał na zbyciu zagrodę dla niedźwiedzi lub drzewo rokitnik zwyczajny to z chęcią przyjmę.
    Szukam też itemów Piła dwuosobowa (tego zwykłego), Najlepsi przyjaciele, Szafka kotka i Porządni pakowacze koszulek.
    Zawsze mogę się na coś wymienić, proszę pisać co za te rzeczy chcecie (sówka ).
    Dziękuję, pozdrawiam.

11. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Szukam itemu piła dwuosobowa zwykła brakuje do pnącza,proszę o sówkę.

12. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Poszukuję itemu najlepsi przyjaciele. Oferty proszę sówką.

13. evlin, post usunęłam. Zapraszam do edycji Twojego pierwszego postu w tym temacie KLIK

14. annadziedzic1410

annadziedzic1410 Czeladnik forum

oddam rozowa obore za rokit nika lub nektarynke

15. Kasiunia00685

Kasiunia00685 Młodszy ekspert

dzień dobry :)

DO WYMIANY:

- różowe małpy
    - różowa wytwórnia farb indyków
    - różowe strusie jaja
    - różowy kurnik, króliki, kozy, kaczki, ul, kameleony
    - drzewa xxl: moringa, pandanus i inne
    - żółwie
    - masa itemów (na pnącze i inne, proszę pytać)

SZUKAM:

- różowe karpie koi
    - różowa tokarnia pałeczek
    - różowe pandy
    - różowy salon wąsów
    - różowe laboratorium kleju

jeśli jesteś zainteresowany wymianą, ale nie masz rzeczy, których szukam - napisz swoją propozycję :)

Pierwsza wysyłam tylko osobom, z którymi już się wymieniałam

czekam na sówki :)

16. Y81S

Y81S Młodszy ekspert

Szukam: Mikołaj w stanie spoczynku, Kasztanowy Pająk, Do siego roku!, Duch miłości.

17. oczko84, Twój post usunęłam. W tym temacie tylko i wyłącznie zamieszczamy ogłoszenia, nie jest to temat do pytań i dyskusji.

18. majkub

majkub Czeladnik forum

szukam pachnących drzewek

19. miszkopt

miszkopt Forumowy żółtodziób

Hej :)
    Poszukuję itemu Potwór ze stawu

W zamian oferuję:
    -gniazdo bociana
    -gołębnik
    - zagroda kiwi
    - zagroda szopów
    - żabi staw
    - estrada dla łosi
    - item srebrna beczułka
    - item puszczanie latawca

20. ew3cia7

ew3cia7 Okazjonalny autor

szukam itemów
    -dziadek do orzechów-
    -pod napięciem -
    -ciasto trampolina -
    -wesoły łubin
    najlepsi przyjaciele
    mam rożne zagrody (oprócz żółwi i kiwi ) oraz drzewka
    -zegary z pozytywka : jednorożec, karuzela,baletnica ( za 3 oferuje 3 neonowe zagrody )

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.