Gift&Trade słup ogłoszeniowy

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika p.patunio, 29 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zielonooka46

zielonooka46 Forumowy żółtodziób

Witam wieczorkiem szukam wędkarskiej zabawy ..... może ktoś ma i tanio sprzeda.

2. ZieloneWzgorze64

ZieloneWzgorze64 Czeladnik forum

Witam !

Poszukuje zagród żółwi i zimorodka. Drzew czarna wierzba i nektarynka. Itemy strajk,beczółka, srebrna i złota beczółka,piła dwuosobowa, srebrna i złota piła,katarynka, srebrna i złota katarynka,kocia drzemka,szafka kotka,kasztanowy farmer.
    Posiadam wiele do wymiany oprócz różowych zagród i warsztatów.
    Proszę o propozycje , szkoda czasu na wypisywanie wszystkiego. Proszę o sówki :)
    Farma 96
    Bachama 265

3. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

witam mam na wymianę koty,kiwi ,krety,jeże,wilki,bociany,gołębie,szopy,żaglownie,myszy,oborę czerwoną owczarnie czerwoną oborę pomarańczową szukam niedźwiedzia ,rokitnika ,zimorodka ,żółwia,kolibra i obszar recyclingu można pisać sówkę i czekam na wasze propozycje drzewa też się znajdą

4. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

hej, szukam gorące jaccuzzi - w zamian tamandyrowiec lub inne drzewo

5. krakra

krakra Forumowy żółtodziób

Czy ktoś może mi podarować cytrynę?
    Z góry serdecznie dziękuję ;)

6. kate_74, Twój post usunęłam. Jeśli chcesz dodać ponowne ogłoszenie zapraszam do edycji Twojego pierwszego postu zamieszczonego już w tym temacie KLIK.

Obowiązuje zasada: 1 Gracz=1 post

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 października 2015
  7. ZieloneWzgorze64, Twój pierwszy post przywróciłam, a kolejny usunęłam. Jeśli chcesz dodać ponowne ogłoszenie zapraszam do edycji Twojego pierwszego postu zamieszczonego już w tym temacie KLIK

Obowiązuje zasada: 1 Gracz=1 post

8. bosia.

bosia. Forumowy żółtodziób

Za jodłę xxl +dąb xxl lub czerwone osły lub coś neonowego chciałabym jeden z itemów: budka z lodami, domek z piernika , najlepsi przyjaciele, kasztanowy jeż, kasztanowy pająk lub kasztanowy farmer. Za sama jodłę xxl lub dąb xxl przyjmę amherstię lub tamaryndowiec

p.s. proszę o sówki na bosia.

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem -->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć -->Wątek do ćwiczeń

MOD_Dragonfly

9. Patryś2003

Patryś2003 Forumowy żółtodziób

Witam,
    szukam itemu strajk!
    Dużo na wymianę

Mam też żółwie na wymianę

Ostatnie edytowanie: 3 października 2015
  10. chatka95

chatka95 Forumowy żółtodziób

Szukam tylko drzew tarniny, kasztanów i amherstii. Prosze o sówy co w zamian...

11. żółtnica

żółtnica Czeladnik forum

Witam serdecznie!
    Szukam zagrody dla żółwi w zamian oddam drzewa nieśplik,tamaryndowca,granatowcaXXL,pistacjęXXl,zagrody:myszy,gołębie,żaby,
    koguty,bardzo proszę o sówki.

12. bealara

bealara Mieszkaniec forum

hejka :)

Poszukuję:

- czarna wierzba, rokitnik zwyczajny, nektarynka
    - pancernik, zimorodek
    - kasztanowy farmer !!!

Mam do wymiany:
    kiwi
    pomarańczową tokarnię pałeczek, owczarnia, fabryka jaj, obora, guano, indyki, psy, salon wąsów, kameleony
    amherstię
    kangury, bociany, żaby, jeże, szopy, krety, koty, koguty, wilki, myszy, swietliki
    żaglownię
    czerwona obora
    ++klasyczny kurnik, króliki, kaczki, krowy, owce, bobry, papugi, leniwce
    XXL - granatowiec, cytryna, grusza, surmia, czarny bez, klon cukrowy, palma kokosowa, jodła, pigwa, daktylowiec,

zwykle
    - jarząb, kasztanowiec, brzoskwinia, cytryna, drzewo złotolistne, magnolia, granatowiec, pistacja, wianowłostka królewska, orzesznica brazylijska, papugowiec, tarnina,

nick bealara

Dam kilka rzeczy do dogadania się i ponadto obiecuję wysyłac codziennie prezent za tego koszmarnego kasztanowego farmeraxDxDxD
    pozdrawiam wszystkich :inlove:

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

93andzia993 oraz KaBeUK Wasze posty usuwam jako spam. Do umawiania się na wysyłanie prezentów zapraszam tutaj : >>>klik<<<.
    W tym temacie zamieszczane są wyłącznie ogłoszenia na zasadzie 1 Gracz = 1 post.

14. mateoczips

mateoczips Forumowy żółtodziób

cześć,
    szukam koziomleczodrzewu,czarną wierzbę, baobab, estrady dla łosi oraz żółwi. Mogę za nie oddać różne drzewa lub zagrody z TS. Jeśli ktoś czegoś konkretnego szuka, proszę pisać;)

15. Justa16

Justa16 Młodszy ekspert

Hej, szukam kasztanowego farmera :) Na wymianę mam: amherstię, zagrodę dla dziobaków, dla kiwi, jarząb domowy, tarninę

16. iamcoldlikeice

iamcoldlikeice Czeladnik forum

szukam klony palmowe, xxl-ki z farmy od migdala w gore oraz xxl-ki z bahamy od kumkwiatu w gore.
    na wymiane mam mnostwo surmii xxl i inne xxl-ki z farmy do jodly(wlacznie).xxl-ki z wyspy od kokosa do kakaa xxl. mam rowniez mnostwo pistacji orzesznic, karambol i granatow: xxl. z farmowych ts-ow: cytryny zw i xxl,kasztany(tylko z klony xxl), buki, morele, 7 golebi, 2 bociany, 2 jeze, 2 koty, 2 lisy, 2 wilki, psy, 2 myszy, 4 szopy, zabe, orly. symfonie fluttershy, krzaczaste krzaki eko. bawelny.

dziekuje slicznie est-orce za bzy i klony;D

17. BasiuniaXDjoł

BasiuniaXDjoł Czeladnik forum

hejka szukam żółwika:)

18. [aguś13]

[aguś13] Naśladowca mistrzów

posiadam itemy
    zlota beczulka,kurs pilotazu,kolacja przy swiecach,zolwoid ,obszar recyklingu,trampolina ,toczenie pni,upiorne lozko,pisanka,kroliki z czekolady,krzaki janowca,zakochana julka ,zakochany romek,stolik dla dwoch,dzielny drwal,duch karkonoszy,pisanka
    wszystkie tsowe drzewka na farmie i bahamie (oprocz jarzabu domowego)
    wszystkie zagrody tsowe(renifery,sowy,zolwie ,sklep dla nurkow)
    poszukuje itemu strajk za kilka z wyzej wymienionych
    jarzabu domowego za jeden
    fabryczek rozowych ,zagrod rozowych na bahame,
    rozowych fabryk na farme
    rozowych kameleonow,nietoperzy

sowki na [aguś13]

19. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Andy425 Zgodnie z zasadą wątku: 1 gracz-1 post, Twój kolejny usuwam. Możesz natomiast edytować poprzedni wpis.

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W związku z tym, że event Gift&Trade się zakończył, zamieszczone tutaj oferty mogą okazać się nieaktualne, więc temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.