Gift&Trade - Słup ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika [Mateusz13], 9 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tojesta

tojesta Czeladnik forum

Poszukuję ;)
    • basen dla mant
    • Siedlisko warana szmaragdowego
    • Klatka perliczki
    • Wybieg dla zebr
    • Mrowisko
    • Norka szynszyli
    • Stadnina dla kucyków
    • Oczko dla ropuch
    • Zagroda dla ślimaków
    • Topola kanadyjska
    • Prehistoryczna jodła
    • Jesion
    • Rambutan
    • Sygilaria
    • Mahoniowiec
    • Róża pustyni

Posiadam drzewka XXL, itemy ;) pisz może akurat mam to czego potrzebujesz ;)

2. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

poszukuje

topola kanadyjska
    rambutan
    nasiono jesionu
    szynszyli
    manty
    mrowisko
    mahoniowiec

3. suez75

suez75 Okazjonalny autor

Szukam czerwonej fabryki bikini,czerwonej tokarni pałeczek,czerwonej manufaktury cukierków,papugowców,sandałowców.Pisać co w zamian a mam tego sporo i drzewa i róże i itemy.Pisać sówki dogadamy się

4. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Poszukuje neonowych zagród dla wielbłądów oraz neonowych kurników.

5. -akl2-

-akl2- Baron forum

do uzupełnienia pnącz potrzebne
    • żongler ognia
    • połykacz ognia
    • tancerz ognia
    • niegrzeczna klasa
    • jesteśmy mistrzami
    • strajk
    • kasztanowy farmer

6. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

julkalulka111

Twój post usunęłam, proszę zapoznaj się z zasadami jakie tu obowiązującą, są one opisane w poście #1

7. patryp

patryp Forumowy żółtodziób

mi sie marzy drzewo z jajkami i złotokarp

8. MOD_DaMa

Mateusz

Twój post usunęłam

Tu obowiązuje zasada: 1 Gracz = 1 post

(jeśli Gracz będzie chciał zmienić czy coś dopisać, to może skorzystać z opcji "Edytuj" w pierwszym zamieszczonym poście.)

9. Lameane

Lameane Zaawansowany

Witam, jestem nowym graczem, szukam prawie wszystkiego
    Szukam:
    Zagrody:
    łosie++, wrony, łasice, biedronki, traszki, ślimaki, jaki, ropuchy, kucyki, szynszyle, mrowisko
    Drzewa XXL: śliwa, pigwa, oliwka, migdałowiec, klon, czarny bez
    Drzewa specjalne: choinka 2011, klon palmowy, niesplik, wiśnia japońska, poziomkowiec, nieśplik japoński, tarnina, kowhai, jarząb domowy, lipa, dąb korkowy, dereń, jarząb brekinia, złotokap, drzewo bungewilli, tamaryszek, niepokalanek pospolity, głóg, albicja jedwabista, czerwona grusza anjou, śnieżna jodła, hurma, sekwoja, bukan magellana, wierzba lwa, cis, drzewo srebrzyste, orzesznik, judaszowiec, drzewo narzędzi, tulipanowiec, prehistoryczna jodła, topola kanadyjska, jesion
    Dzewa specjalne XXL: miłorząb, mirabelka, cytryna, jarzębina, morela, buk, pinia, klon palmowy, niesplik, wiśnia japońska, poziomkowiec, nieśplik japoński, tarnina, kowhai, jarząb domowy, dąb korkowy, czarna wierzba, górski jałowiec, złotokap, drzewo bungenwilli, głóg, czerwona grusza anjou, śnieżna jodła, perska albicja jedwabista, hurma, sekwoja, brzoza, ambrowiec balsamiczny, ukan magellana, wierzba lwa, cis, drzewo srebrzyste, wierzba płacząca, modrzew, kasztan jadalny, araukaria wyniosła, orzesznik
    Neonowe: wszystko prócz koni, nietoperzy, kameleony
    Różowe warsztaty: wszystko
    BAHAMARAMA
    Zagrody:
    tygrysy, kraby, rekiny, pingwiny, żyrafy, homary, żurawie, zebra, perliczka, manta, waran szmaragdowy
    Drzewa XXL: mango, kokos, fikus, drzewo koralowe, kiwi, eukaliptusowe, palma betelowa, pitaja, guawa, hebanowiec, kakaowiec, drzewipesta, awokado, papaja, makadamia, monstera dziurawa, plinia cauliflory, kumkwat, liczi, mombin, czarne sapote, kaki, ostrokrzew paragwajski, palma acai, pitomba, goji, pandanus, kokkaloba gronowa, moringa, czapetka samarangijska, tamarillo, flaszowiec, słodliwka, plumeria
    Drzewa specjalne: karambola, pistacja, granatowiec, orzesznica brazylijska, papugowiec, karob, cedrat, tamaryndowiec, amherstia, baobab, nektarynka, grajpfrut, dracena, rolinia, sandałowiec, akacja, ylang-ylang, muszkatołowiec, oszpilna jadalna, jujuba, tiki, puchowiec, goździkowiec, chlebowiec, cypryśnik meksykański, róża pustyni, asymina, mahoniowiec, sygilaria, rambutan
    Drzewa specjalne XXL: karambola, pistacja, granatowiec, orzesznica brazylijska, wianowłostka królewska, karob, cedrat, tamaryndowiec, amherstia, baobab, achacha, nektarynka, grajpfrut, dracena, rolinia, Beukarnea wygięta, durian właściwy, sandałowiec, akacja, akebia pięciolistna, balsamowiec, ylang-ylang, muszkatołowiec, mangrowiec, oszpilna jadalna, jujuba, yangmei, tiki, szeferdia kanadyjska, gwiezdna jabłoń, pomarańcza olbrzymia, araukaria, puchowiec, goździkowiec, chlebowiec, cypryśnik meksykański,
    UPIORNE:
    upiorny świtlik, błotny potwór, koci elf, owca-zombie, potworne pomidory, wierzba ośmiornicza +xxl, jabłoń mrocznej królowej +xxl, fosforyzujące drzewo + xxl, upiorna wierzba +xxl, sarkofagowiec +xxl, purpurowy wybałusznik pełzający +xxl, kaktus gromniczny +xxl, drzewo piankowego ducha +xxl, rozżarzony duch +xxl, meduzowa wierzba +xxl, nocny dąb +xxl, krwawy dąb +xxl, brzoza zmierzchu +xxl,
    Wymienię:
    Drzewa:
    magnolia xl, perska albicja jedwabista, gwiezdna jabłoń xl, araukaria wyniosła xl, jodła xxl,
    Zagrody: dziobak, czerwona panda
    Kolorowe zagrody: pomarańczowe sowy, pomarańczowe gołębie, czerwone salamandry, czerwone świnie, czerwone indyki, pomarańczowe kury, żółte lisy, żółte chomiki, żółte orły

Ostatnie edytowanie: 28 lipca 2019
  10. MOD_DaMa

11. krystyna65

krystyna65 Książę forum

witam
    poszukuję
    - mantę
    - mrówkę
    -szynszyla

co za to??
    Jeżeli coś potrzebujesz napisz!!!!!
    krystyna65

12. rifrix

rifrix Forumowy żółtodziób

Witam od jakiegoś czasu próbuje zdobyć różowe fabryczki po za kurnikiem oborą i mleczarnią czy nowości czy po prostu drzewka brakujące do misji z sadzonek i zwierzaki czy też właśnie jhona cytrynę na drzewo - ceny niebotyczne i kosmiczne. Mam nie wiele ale może coś komuś wpadnie w oko albo podrzuci w prezencie.... nie wysyłam w hurtowych ilościach.. 1=1. chyba że chodzi o jhona cytrynę 2=1. wszystkie ilości rzeczy które mam do oddania są w pojedynczych ilościach.
    Mam: Itemy -
    tortową armatę , kruche dzieło sztuki, szczęściarz, siedlisko kaczek , świetnie, krzaczaste krzaki ekologicznej bawełny, bawarskie niedźwiedzie
    zwierzaki -
    Biedronki, łabędzie, nora dla łasic, szopy, bażancie gniazdo,młyn, ptaszarnia dla wron, zagroda dla kangurów, zagroda dla słoni czerwona
    Drzewka -
    perska albicja jedwabista, japońskie drzewko wiśniowe, magnolia, magnolia xxl, granat , drzewo złotolistne, choinka 2011, drzewo jujuby xxl, balsamowiec, pistacja.

szukam
    jesion, mahoniowiec, klatka dla perliczki, klatka dla warana , szukam papugowców, zebr, sklepu dla nurków, zagród z pełni chociaż po jednej szt - owce zombie, błotny potwór, warsztat mrocznego świetlika, śluz, niebieski dąb (z pelni) i drzewka z niej. z Itemów szukam : muchołapki i bardzo proszę ładnie może ktos ma za dużo... Jhon cytryna na drzewo na leśnej polanie..
    Przyznaję liczę na prezenty bo nie mam nic co by się mieściło w zasobności portfela.. nie kupuję.. licencji na wymianę mam trzy. Ale może uda mi się z kimś na coś wymienić i zrealizować na tej wymianie jakieś marzenie... (nie za nerkę.. ) zapraszam :) :music::inlove: nick w grze taki jak na forum

PoloMit lubi to.
  13. kamedy-e

kamedy-e Okazjonalny autor

Szukam drzew(nie ma w ofercie wymiany, może ktoś ma):topola kanadyjska, prehistoryczna jodła, rambutan. Z chęcia wymienię na inne drzewka lub coś innego.

14. .elom.

.elom. Ekspert forum

Szukam itemu spadający samolot.

15. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

oddam mahoniowca, zebry, kucyki, kawie domową i wiele innych, pytajcie, za neonowe króliki i papugowca

16. MOD_DaMa

Mateusz

Twój post usuwam -kolejny spam

17. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Znalazłam to, czego szukałam :)

Edit:
    może poszukam jeszcze zamaskowanych warsztacików

Ostatnie edytowanie: 27 lipca 2019
  18. marjoli40

marjoli40 Młodszy ekspert

Cześć!
    Potrzebuję poniższych drzew, itemów i zagród:
    drzewa:
    mahoniowiec, syligaria, szyszka prehistorycznej jodły
    zagrody:
    manta, mrówki, szynszyle
    itemy:
    teleportacja, treściwy piknik, chlup chlup, łatwo stracić głowę, skacząc przez kałuże,łąka pełna kwiatów,grzybowy sen, hodowca grzybów, wymiana koszulek, ściana treningowa, public viewing.
    Proszę o sówki

19. sylwiawietrz

sylwiawietrz Mieszkaniec forum

Cześć
    szukam zagród:
    szop pracz
    żółw
    salamandra
    mrówka
    kozica
    kucyk
    łasica
    wiewiórka
    ważka
    delfin
    foka
    skunks
    wilk
    jeż
    kiwi
    wydra

drzewa:
    cis
    cytryna
    kasztan jadalny
    morela
    sekwoja
    wierzba cłolistna
    akacja
    koralowe
    chlebowiec

i warsztatów wszystkich i w każdej ilości

dużo na wymianę nie mam ale może coś się znajdzie :)

20. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Itemy do mrocznego ogrodu wymienię na sandały, jesiony, mahoniowce i cyprysiki. Ile za co dogadamy na sówce, zapraszam :)

pomidor pieniacz
    pociąg widmo
    zemsta ciasta dyniowego
    trumna potulna jak...
    lot latającym dywanem
    rżąca dyniowa karoca 2x
    rżąca melonowa karoca
    żywy strach na wróble
    upiorne lampiony
    -----------------------------------------
    lot latającym dywanem
    upiorny walc