Gift&Trade - słup ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika patryk328, 5 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klaudiarybowicz

klaudiarybowicz Forumowy żółtodziób

poszukuje zagród różowych, drzew jajecznych, mleczodrzew, drzewek cukrowych i papuzich. jesli ktos posiad i chce sie powymieniac o zapraszam
    jak ktos ma itemy niepotrzebne to chetnie przyjme ;)

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

kklaudiaaa - Twój post ponownie usunęłam. Przypominam jeszcze raz zasadę tego wątku: Obowiązuje zasada: 1 Gracz = 1 post.
    Tym razem upominam słownie.

3. Klasa3gb

Klasa3gb Okazjonalny autor

Witam, poszukuję drzewka yangmei i zagrody świstaka.

4. ela7114

ela7114 Młodszy ekspert

witam mam dużo do wymiany wiec piszcie co chcecie a szukam itemów na chmury
    - niespodzianka w jaskini. nie kochaj mnie

5. hajanka1953

hajanka1953 Czeladnik forum

poszukuję jamy salamandry - oddam świstaka i drzewko yangmei

6. Magdalena89

Magdalena89 Okazjonalny autor

oddam krzew glicini xxl za koziomlekodrzw albo ambrowiec balsamiczny za drzewko srebrzyste

Ostatnie edytowanie: 21 maja 2018
  7. syska777

syska777 Forumowy żółtodziób

Hej ;)
    Poszukuje albicji jedwabistej,bukan magellana, cis, drzewo goji, drzewo nietoperzy, drzewo tamarillo, drzewo tiki, drzewo srebrzyste, drzewo yangmei, drzewo wampee, hebanowiec, hurma, jarząb brekina, kokkoloba gronowa, mombin, moringa, ostrokrzew paragwajski, palma acai, pandanus, pitomba, plumeria, sarkofagowiec,słodliwka
    Czekam na sówki do zaoferowania mam nowe jak i stare drzewka oraz kolorowe zagrody i warsztaty ;P

8. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Czy ktoś w ogóle byłby chętny na taką wymianę - ja daje HOMARZA SERENADA a chciałabym za to dwa drzewka to Bukan Magellana i Ambrowiec Balsamiczny. Czy jednak jestem zbyt pazerna.
    Niestety nie mam różowych warsztatów, a tylko to chcą w balonie za drzewa.
    Jakby ktos coś to będe po 20tej. Może jeszcze cos dorzuce jeśli będe miała.

9. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Marianka, posty usunęłam, obowiązuje zasada 1gracz = 1 post z ogłoszeniem.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 maja 2018
  10. basiulka47

basiulka47 Czeladnik forum

Poszukuję drzewa Ambrowca

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Lacuna zapraszam do edycji pierwszego posta #47, drugi Twój post zgodnie z zasadą tego wątku usuwam.

12. Cleosia1

Cleosia1 Aktywny autor

Poszukuję drzewa Ambrowiec i itemy Cerber, Rybne Mambo, Szczęki, Upiorny obiad, Zapisz datę.

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

marzenack - W tym wątku obowiązuje zasada: jeden gracz - jeden post. W związku z tym Twój post usunęłam. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji "edytuj" w swoim poście.
    Twój post jest już TUTAJ.

14. nltog

nltog Aktywny autor

Dobry wieczór, poszukuję drzewek: srebrzystego i ambrowca balsamicznego, orzesznika i na wyspę goździkowca . z zagród:dla jaków, dla ślimaków, rekinów i lwów. nie wiem czy mam wystarczająco dobre propozycje do wymiany, ale proszę pytać. Nie mam żadnej z wymienionych powyżej zagród, więc każda będzie przyjęta z radością.

15. k0tka

k0tka Forumowy żółtodziób

Witam, przyjmę jeśli ktoś ma na zbyciu warsztacik do robienia bikini, potrzebny mi na ukończenie kryształowych wodospadów.

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czas mini-eventu minął więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.