Gift&Trade - Słup ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika [Mateusz13], 4 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. JOLCIA1745

JOLCIA1745 Forumowy żółtodziób

Kochani prośba jest!!!
    muszkatałowiec, krokodyl, żyrafa i żubr
    piszcie sowy, co chcecie może akurat mam

2. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Witam:)

Szukam:

krokodyli
    bizonów
    krypty nietoperzy
    fabryki sejfów

brzoskwini (zwykłej)
    sandałowca i sandałowca XXL
    papugowca

Proszę o sówki:)

3. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

szukam itemów smacznego i jesteśmy mistrzami, mam sandałowca, balsamowca, muszkatołowca i parę innych -owców na wymianę..

4. pdobrzynska

pdobrzynska Komandor forum

Cześc, czołem, czuwaj.
    Witam WBW.
    Poszukuję sandałowców. Mam "troszkę" na wymianę.;)xDxD

5. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

szukam ; krokodylków , żyraf , bażantów.
    piszcie co chcecie w zamian .

6. nibiru_aniqa

nibiru_aniqa Czeladnik forum

Przyjmę wszystkie drzewka i zagrody ,by odbudować farmę ....
    Dziękuje wszystkim za dary :)

Ostatnie edytowanie: 20 października 2017
  7. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Na chwilę obecną szukam krokodyli i sandałowców :) Proszę o sówki i propozycje wymiany, aha jakiegoś JC też przygarnę :p

8. beatasaw68

beatasaw68 Młodszy ekspert

Witajcie.Poszukuję drzewka:hurmy i zagrody krokodyli,piszcie czego potrzebujecie,jak mam jakieś podwójne rzeczy,chętnie się wymienię.Dużo by wymieniać co mam na wymianę bo z zagród brakuje mi tylko bażantów,żyraf,pingwinów i poszukiwanych przeze mnie krokodyli,dlatego piszcie czego chcecie.Drzew mam też dużo.

9. basiulka47

basiulka47 Czeladnik forum

Witam. Szukam krokodyli, bardzo ich szukam :) Proszę o sówki

10. magros

magros Nadzorca forum

potrzebne zyrafy i bazanty i drzewo szeferdia kanadyjska a z itemow nie kochaj mnie

Ostatnie edytowanie: 20 października 2017
  11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Przypominam, że ten wątek służy do zamieszczania ogłoszeń z ofertami. Bez komentarzy i umawiania się. Do tego celu służy Wątek Dynamiczny

Mr.Rafik, magdusia668 - w tym wątku obowiązuje zasada: jeden gracz - jeden post. W związku z tym Wasze posty usunęłam. Jeśli chcecie coś dodać, użyjcie opcji "edytuj" w swoich postach.

magdusia668 lubi to.
  12. -Dziubek90-

-Dziubek90- Czeladnik forum

z miła chęcią przygarnę krokodyle i bizony. proszę pisać co chcielibyscie w zamian

13. christines11

christines11 Aktywny autor

Oferuję:

drzewa: poziomkowiec, czarny bez, jarząb domowy, górski jałowiec, czarna wierzba, buk, magnolia, japońskie drzewo wiśniowe, morela, nieśplik japoński, tarnina, sekwoja, pinia, krzew glicynii, kowhai, śliwka mirabelka, czerwona grusza anjou, cytryna, niesplik, drzewo bugenwilli, jarzębina, śnieżna jodła
    zwierzęta: kameleony, sowy, koguty, orły, dziobaki, jeże, łabędzie, strusie, wilki, szopy, żółwie, bociany, gołębie, pancerniki, kiwi, łosie
    WYSPA:
    drzewa: tamaryndowiec, kakaowiec, mangostan, grejpfrutowe, cedrat, drzewo nektarynkowe, akacja, amherstia, kumkwat,orzesznica brazylijska, granatowiec, karob, wianowłostka królewska, baobab, drzewo karambola
    zwierzęta: hipopotamy, czerwone pandy

Szukam:

drzewa:

• modrzew
    • wierzba płacząca
    • cis
    • drzewo srebrzyste
    • bukan Magellana
    • brzoza
    • Ambrowiec balsamiczny
    • Hurma
    • Albicja jedwabista
    • Złotokap
    • Niepokalanek pospolity
    • Tamaryszek
    • Głóg
    • Drzewo jajeczne
    • Koziomleczodrzew
    • gwiezdna jabłoń
    • dracena
    • Szeferdia kanadyjska
    • Drzewo yangmei
    • Muszkatołowiec
    • Mangrowiec
    • Oszpilna jadalna
    • traszki
    • bażanty
    • jelenie
    • salamandry
    • świstaki
    • skunksy
    • kangury
    • kocie elfy
    • bizony
    • kraby
    • homary
    • żyrafy
    • krokodyle
    • rekiny
    • aksolotli
    • pingwiny

Ostatnie edytowanie: 22 października 2017
  14. madziales

madziales Naśladowca mistrzów

poszukuję kapitan strach, z chęcią się wymienię, proszę o sówki jeżeli ktoś chętny się wymienić, mam też dużo do zaoferowania oprócz, bizonów i krokodyli. Zapraszam do wymiany.

15. MOD_Zła

16. MOD_Zła

olciamiel1, flucy - Wasze posty usunęłam.
    Przypominam, że ten wątek służy do zamieszczania ogłoszeń z ofertami. Bez komentarzy i umawiania się. Do tego celu służy Wątek Dynamiczny

W tym wątku obowiązuje zasada: jeden gracz - jeden post. W związku z tym Wasze posty usunęłam. Jeśli chcecie coś dodać, użyjcie opcji "edytuj" w swoich postach.

17. MOD_Zła

olciamiel1 - jeszcze raz: W tym wątku obowiązuje zasada: jeden gracz - jeden post. W związku z tym Twój post usunęłam. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji "edytuj" w swoim poście.
    Tym razem upominam słownie.

18. MOD_Zła

olciamiel1 - Nie ma, a raczej nie było, ponieważ go usunęłaś. Został przywrócony i proszę go nie usuwać, ponieważ edycja po moderatorze jest zabroniona.

19. MOD_Zła

farmer110199 - W tym wątku obowiązuje zasada: jeden gracz - jeden post. W związku z tym Twój post usunęłam. Jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji "edytuj" w swoim poście.

20. Magd_lena123

Magd_lena123 Forumowy żółtodziób

Witam. Jestem początkującym graczem i przyjmę wszystko co zbywa komuś w pasku. Pozdrawiam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.