Gift & Trade - Słup ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika KaBeUK, 4 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kapiszonka77

kapiszonka77 Czeladnik forum

ma ktoś item kurs raczkowania lub kasztanowy farmer lub kasztanowy pająk i chce podarować byłabym wdzięczna

2. Grevido

Grevido Stały bywalec

Witam farmeramową społeczność. Wracam po dłuższej przerwie (ponad 1,5 roku). Ostatnio znów złapałem zajawkę, szczególnie na hodowanie wirtualnych drzewek :) jeżeli ktoś ma nadmiar nieużywanych drzewek z ostatniego 1,5 roku to chętnie przyjmę i wystawię u siebie. Zachęcam też nowych graczy żeby pisać gdy potrzebujecie jakiegoś ze starszych zagród czy drzew, możliwe że mam i chętnie się podzielę. Pozdrawiam serdecznie wszystkich :)

PS. Szczególnie proszę o achachę i sowiarnię zwykłą jak ktoś ma, podczas eventu zdobyłem ulepszenia a nie mam podstawek

3. [Misia80]

[Misia80] Czeladnik forum

Oddam II i III część boiska w zamian za hurmię. Ślijcie sówki na [Misia80]

4. PodazajZaMnax3

PodazajZaMnax3 Forumowy żółtodziób

Szukam itemów:
    - chatka "ptasia skała"
    - lajkonik
    - warszawska syrenka
    - smok wawelski
    - flaga polski
    - strach pogo
    - śpiewający tulipan
    - wesoła lilia
    - diskoróżyczka
    - wesoły łubin
    - budka z lodami
    - lodowa armata
    - strzelający cukierek
    - słodkie święto cukru
    - stół ze smakołykami
    - menadżer wyposażenia
    - wymiana koszulek
    - ściana treningowa
    - public viewing

Jeśli masz coś z tych itemów pisz sówkę na PodazajZaMnax3 :)

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2017
  5. MarzecSara

MarzecSara Forumowy żółtodziób

Czesc wszystkim,moze zdaze jeszcze cos zdobyc,Ma ktos moze mrowkojady,,hurme,sandałowiec,brzoskwinie,akebie pieciolistna,łasice,motyle,łosie,mirabelke?

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

julkalulka111, Rajski_ogród - Wasze posty usunęłam, ponieważ ten wątek służy tylko i wyłącznie do zamieszczania ogłoszeń z ofertami.

7. MOD_Zła

8. puma103

puma103 Okazjonalny autor

poszukiwane biedronki

9. MOD_Zła

MarzecSara - zapoznaj się proszę z treścią pierwszego postu tego wątku:
    Obowiązuje zasada: 1 Gracz = 1 post

(jeśli Gracz będzie chciał zmienić czy coś dopisać, to może skorzystać z opcji "Edytuj" w pierwszym zamieszczonym poście)

UWAGA! Nie jest to temat do zawierania umów ani dyskusji, a jedynie do zamieszczania ogłoszeń.

10. sierpienkuba

sierpienkuba Forumowy żółtodziób

Za chwike juz bedzie koniec moze ktos ma na pozbyciu mirabelke,brzoskwinie zwykla,dracene,choinke babke,jodle snieznobiala,hurme?

11. MOD_Zła

Czas G&T dobiegł końca, więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.