Gift & Trade - Słup ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Wójt_Jędrek, 29 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xwlodara1

xwlodara1 Mistrz forum

Poszukuje różowej jajcarni, mleczarni krów, wytwórni farb, karpi koi, fabryki piór - w zamian różowe koty albo różowa biżuteria .

2. bojowatesciowa

bojowatesciowa Forumowy żółtodziób

czesc, jestem nowym graczem, szukam wszystkiego co Wam zalega w magazynach...
    od podstawowych zagrod, fabryk, drzewek, itemow... o ulepszeniach nie wspomne...
    obecnie zbieram sg(zwierzeta) i materialy na czerowe i rozowe fabryki...

nie mam zbyt wiele na wymiane, wiem kazdy przeczyta i mnie wysmieje, ale moze znajdzie sie jakas skromna duszyczka z pomoca... pozdrawiam wszystkich graczy

3. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Szukam:
    • problemy z podestem, jeszcze jedna cegła, idealna równowaga
    • tajemniczy kocioł, wizja przyszłości
    • strach pogo, kapitan strach
    • wszystkie kwiatki oprócz kwiatoładowarki
    • nakładki na cud pustyni (trzecia i każda następna)
    • plażowa chatka Ptasia sokoła
    • zegary
    • cedrat, orzeszek piniowy (nie pamiętam nazwy), głóg, hurma, tabebuja, cytryna, morela, kasztan, choinka 2011, mirabelka, magnolia, granat, pistacja, sandałowiec, mandarynka XXL, Liczi XXL, śnieżna jodła,
    • gołąb, jeż, kret, lis, szop pracz, wydra, kiwi, wilk, wiewiórka, salamandra, aksolotl, hipopotam, krab, tygrys oraz zagrody i warsztaty od czerwonych w górę.
    • drzewa: jajeczne, pachnące, perełkowiec, cukrowe, papugowiec itp.
    Oddam:
    • mały nietoperz, absolutny perfekcjonista, cała masa nóg
    • nauka to potęga, jedno dziecko..., czas na skakankę, pora na posiłek, nasiona wszystkie..
    • zamek i pagoda ptasia sokoła
    • skaczący i straszny strach na wróble
    • kucharze jurorzy oraz irytująca Ingrid, przydatna mumia (ostatnie itemy oddam za coś naprawdę fajnego, zagrody i drzewa nie wchodzą w grę)
    • rollinia, mangostanu (2), bugenwilla(3), jarząb brekinia (2), Kowhai XXL, Japońskie wiśniowe XXL, nieśplik japoński XXL (2) , jarzębina XXL, brzoskwinie XXL(2), glicynia, b. wygięta, baobab XXL, Achacha XXL, AmherstiaXXL, Tamarynkowiec XXL, Pitaja XXL, Mango XXL, Figowiec XXL, grejpfrutowe XXL pomarańcza i inne (z drzewa XXL można wziąć też podstawę)
    • żółwie, jelenie, dziobaki, łabędzie, mrówkojady, sowy, niedźwiedzie
    • pomarańczowe: nietoperze, kameleony,
    • czerwone: kozy, owce, indyki
    Uwaga!!! Przyjmuję młyny. W zamian oferuję podstawowy warsztat kukułek (fabryka wąsów) lub wielbłądów (tkalnia dywanów)

Ostatnie edytowanie: 18 stycznia 2017
    kropelka04 lubi to.
  4. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Witam:)
    Poszukuje różowej fabryki drabin. Droga Farmerko, Drogi Farmerze jeśli masz i chcesz się wymienić, to bardzo proszę napisz czego oczekujesz w zamian.
    Pozdrawiam serdecznie:)

Ostatnie edytowanie: 2 lutego 2017
    kropelka04 i toDzasta lubią to.
  5. czala11

czala11 Czeladnik forum

Witam! a ja chętnie oddam hipcie za świstaki!

6. .Cynamon.

.Cynamon. Aktywny autor

Szukam
    hurmy, złtokapu, draceny, durianu, akebii i szyszki śnieżnej.

Posiadam
    drzewa xxl :baobab, mango, orzesznica, pistacja, cedrat, amherstia, granat, karob, karambola, tamaryndowiec, mandarynka, kiwi, kokos, awokado, liczi
    buk, jarząb, tarnina, jabłoń, klon palmowy, pinia, niesplik, poziomkowiec, morela, czarny bez

7. kamak30

kamak30 Czeladnik forum

oddam: lisy, niedzwiedzie, motylarnię, krypte nietoperzy, owczarnie jubileuszową, kangury, świetliki, łosie, orły, pajęczarnię, wiewiórki, ptaszarnie dla wron, skunksy, sowy, tygrysy, mrówkojady.............drzewa jajeczne, mleczodrzew, solne, cukrowe, zlotolistne, tęczowe, pachnące oraz stare itemy (tutaj pytajcie)

szukam nowych zagród i drzew z TS - mialam dluga przerwe i probuje nadrobic zaleglosci

8. czarnaINEZ

czarnaINEZ Czeladnik forum

Witam.
    Chętnie przyjmę KAPITANA STRACHA I KWIATOŁADOWARKĘ. Jeśli ktoś ma nadmiar tych itemów byłabym wdzięczna.

9. joycy74

joycy74 Hrabia forum

witam,
    potrzeby mam duże i to w drzewkach:durian,złotokap,dracena,akebia,hurma,bugenwillia,sandałowiec,czy śnieżna jodła,
    oddam zagrody z ts,starsze i nowsze typu jelenie,hipcie,różowe zagrody różne np.pandy, wielbłądy,no dużo różności mam,
    najlepiej pytać a ja sprawdzę czy mam :)

kropelka04 lubi to.
  10. evlin

evlin Aktywny autor

przestaje graj w farmeramę,ale mam sporo do oddania.
    Więc jeżeli ktoś cos poszukuje ( gracze z niższym lvl )to proszę o sówke.Posiadam sporo ,ale od sierpnia 2016 nie mam nowosci.,

PolakM i janekkostuchna lubią to.
  11. Elatea

Elatea Aktywny autor

Szukam
    Strachów: Kapitana, Skaczącego i Pogo
    Wesoły Łubin
    koziomleczodrzew

Do wymiany mam:
    Strachy: Magiczny i Straszny

Zagrody:
    Neonowe (ale tych nie wymienie za pojedyncze itemy, tylko za zestawy): kozy, kurnik, króliki
    Różowe zagrody: Królikarnia, Bobry, Ul, małpy
    Czerwone: chlew, królikarnia, owczarnia, punk zbioru piór, kameleony, kaczy staw, kurnik, indyki, koty, małpy, tkalnia dywanów
    Pomarańczowych też trochę mam.

Zagrody zwykłe: bociany, dziobaki, jeże, lisy, pancerniki, szopy, zimorodki, żółwie, niedźwiedzie, orły, sowy, fabryczka świec,
    Drzewa: drutownik kwiaciarski, bugenwilli, złotokap, czarna wierzba, hurma, beukarnea wygięta, papugowiec, durian i sporo innych

Gdyby ktoś bardzo potrzebował to mam na wymianę Zegar "Jednorożec", ale to nie to, że muszę się z nim rozstawać ;) Jak coś to wymienię na coś serio fajnego :)

Ostatnie edytowanie: 3 lutego 2017
  12. LeVeLeR

LeVeLeR Młodszy ekspert

witam
    posiadam na wymiane draceny zlotokarpy i wiele wiele innych
    poszukuje rozowosci

13. wiosna0070

wiosna0070 Czeladnik forum

witam szukam rozowego kurnika...

14. niki1990

niki1990 Komandor forum

Poszukuję jeleni, łasic i drzew z sygnaturki. Mam sporo do wymiany, min kilka róży, borsuki, kilka nowych drzewek. Proszę o sowy

Edit pytanie do admina, gdzie będzie wątek dynamiczny?

kropelka04 lubi to.
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

niki1990 zmniejsz proszę ilość wierszy w podpisie sygnatury ponieważ:

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

niki1990 Twój post usunęłam jako spam, nie przesyłamy pocztą sówkową uwag z forum.

17. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Po inwentaryzacji na farmie (z okazji nowego roku) :p
    Poszukuję:
    Błękitne akrobacje
    Do zwycięstwa
    Z górki na pazurki
    Pomarańczowe liski

Pisać na sówki co w zamian poszukujecie-odpisze na wszystkie................. mam dożo do zaoferowania:)

kropelka04 lubi to.
  18. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Pilnie poszukiwany Cerber i trening czyni mistrza.
    Poszukuje po jednej sztuce , bo nie posiadam żadnej:
    czerwona grusza anoju i złotokap - już mam:)
    Mogę w zamian dać bungenwillę lub coś starszego np.: morelę, cytrynę, tarninę, poziomkowca ....

kropelka04 lubi to.
  19. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Szukam: Pomarańczowej zagrody dla szopów
    itemu: Balonowy ekspres

20. magdalena

magdalena Weteran forum

Poszukuję:
    Balonowy ekspres

Oferuję co tylko wymyślicie, oczywiście w ramach rozsądku.
    Czekam na sowy na farmie

Pozdrawiam Magda.
    Nick w grze: magdalenawes

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.