Gift&Trade-słup ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Cebuś, 2 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. psisko02

psisko02 Czeladnik forum

Gram od niedawna, to moje pierwsze g&t. Nie mam jeszcze "skarbów", na dorobku jestem:)
    Jeśli komuś zalegają drzewka w pasku to chętnie przyjmę - wiśnia mile widziana:)

2. natka120915

natka120915 Forumowy żółtodziób

witam !
    Jestem młodym Graczem mam 33 Level .
    Poszukuje : Mleczarni dla Kóz , Wytwórni Farb , Neonowej Zagrody dla Kur , Strzygalni Owiec Oraz
    Drzewa Magnolie i Drzewa Nektarynki , drzewa Bananowca i Wybieg Małp :)
    ;)

3. ngale

ngale Młodszy ekspert

Witam. Szukam borsuków. Wystawiłem różową zagrodę dla osłów.

4. KapitanOgórek

KapitanOgórek Forumowy żółtodziób

Szukam niedźwiedzi pomarańczowych, borsuków i perełkowca japońskiego. Nie pogardzę również koziomleczodrzewem :p

5. ]nusia[

]nusia[ Czeladnik forum

SZUKAM braki do pnączy
    rybne mambo , drzemka wętkarza
    , wędkarska zabawa
    diskoróżyczka , kwiatoładowarka
    kukułcze jajo II , rytułał błotnej kąpieli II ,kukułcza mama II
    mroczna świeca , cerber , kuchnia wiedźmin , królik drakula ,pajęczyna
    monstrualny traktor , piraniodzilla , ghuloner
    strzelający cukierek , stół ze smakołykami

pisać co za co bo mam sporo róznych na pnącza i in.

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2016
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

malgorzata1960 to nie jest wątek do zawierania umów ani dyskusji, Twój post usuwam.

7. odyajulia2001

odyajulia2001 Forumowy żółtodziób

Witam! Jestem młodym graczem, mam level 20 i poszukuje :
    mleczarni dla kuz, strzygalni dla owiec, wytworni farb, serowni oraz drzewa magnoli, drzewo zlotolistne a także miłorząb.:):p

8. sara1865

sara1865 Aktywny autor

Witam
    ja również jestem potrzebującą osobą
    Kto ma na zbyciu z TS-ów zagród ,czy fabryk i drzew,bo nie mam ani jednej zagrody i drzew
    jestem na 73 poziomie a na wyspie 30 poziomie
    Bardzo będę wdzięczna za dobre serce

9. kasiuka26

kasiuka26 Okazjonalny autor

Szukam różowe warsztaty . W zamian oddam kasztanowego pająka lub kasztanową sarnę ;)

10. elajj

elajj Młodszy ekspert

szukam drzewa goji xxl w zamian ofereruję dereń

11. SMOD_Atena

vgsi111 dubel Twojego posta usunęłam, edytuj proszę swój pierwszy post: vgsi111

ruda120 wątek ten służy do zamieszczenia 1 posta z ogłoszeniem, nie do umów czy dyskusji, Twój post usunęłam.

12. lillaCh

lillaCh Naśladowca mistrzów

witam
    MoringaXLL za borsuki

13. -martyna0112-

-martyna0112- Młodszy ekspert

Szukam borsuków, skunksów, wydr, niedźwiedzi, wron i mangostanu.

Mam na wymianę:

zagrody: gołębie, wilki, kiwi, bociany, jeże, koguty, świstaki, czerwone króliki, czerwone nietoperze, neonowe owce, neonowe kaczki, neonową oborę

drzewa:buk, czarny bez, klon palmowy, niesplik, górski jałowiec, kowhai, rokitnik zwyczajny, poziomkowiec, morela, grejpfrut, baobab, nektarynka, tamaryndowiec, achacha,

itemy: przez żołądek do serca, jeden mały krok, lody dla ochłody, En garde!, Naciśnij UUDDLRLBA, Niedźwiedzi apetyt, cudowne fajerwerki, noworoczna kanonada, Radość z konfetti, amatorka słodyczy, czerwona strzała,

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2016
  14. slawek56

slawek56 Czeladnik forum

hej
    szukam draceny, złotokapu, jarząbu brekinii, drzewka mlecznego

15. -sylwia26-

-sylwia26- Mieszkaniec forum

Szukam -Różowych Fabryk-Tartak Bobrów,Fabryka Drabin,Fabryka Hydrantów,Tkalnia Dywanów.

Mam czerwone pandy, mrówkojady, tygrysy, flamingi Jony cytryna

16. ira28

ira28 Forumowy żółtodziób

hejka poszukuje itemow gorace jakuzi, gęś więzienna ,kurs raczkowania ,karkolomna przejazdzka , borsukow jesli posiada ktos na wymiane prosze o kontakt ;posiadam czerwone myszy konie osly krowy owce indyki nietoperze drzewa xxl i inne :)

17. SMOD_Atena

aga84s dubel Twojego posta usunęłam i zapraszam do edycji zamieszczonego już wcześniej posta: aga84s

18. SMOD_Atena

-akl2- dubel Twojego posta usunęłam i zapraszam do edycji pierwszego posta: -akl2-

anioł88 Twój pierwszy post jest tutaj: anioł88, dubel usuwam.

Przypominam:

Obowiązuje zasada: 1 Gracz = 1 post

(jeśli Gracz będzie chciał zmienić czy coś dopisać, to może skorzystać z opcji "Edytuj" w pierwszym zamieszczonym poście.)

UWAGA! Nie jest to temat do zawierania umów ani dyskusji, a jedynie do zamieszczania ogłoszeń.

19. bizonka

bizonka Aktywny autor

Witam.Poszukuję:"Osobliwa nauka","Wędkarska zabawa","Potwór ze stawu","Najlepsi przyjaciele","Karkołomna przejażdżka","Uciekaj ile sił w nogach".Posiadam na wymianę:"Mój pluszowy przyjaciel","Od listka do listka","Popołudniowa herbatka","Idealny dżentelmen", "Neonowy koń"i wiele innych.

20. honnat

honnat Forumowy żółtodziób

potrzebuje drzewka draceny i nerkowca. Mogę dać za nie jakieś inne drzewko, xxl również. PRoszę o priv.

Nick: honnat

Ostatnie edytowanie: 29 lipca 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.