Gift&Trade słup ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika sniegrzynek, 31 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. piczes

piczes Forumowy żółtodziób

Witam

Poszukuję
    Itemy:

- szafka kotka
    - kocia drzemka
    - smok wawelski
    - warszawska syrenka

Oddam:
    - Drzewka bahamarama i farma jak również XXL drzewek
    - Zółta kotlarnia, pomarańczowe zagrody królikarnia, koziarnia, psy, kaczki, owczarnia i inne jak również znajdzie się kilka czerwonych jak i różowych zagród
    Itemy do zaoferowania same neonowe również na pnącze z neonówek oraz inne w zależności co będzie potrzebne.

Pozdrawiam i czekam na wiadomości :)

2. Lew

Lew Forumowy żółtodziób

Hej,
    mam na wymiane: doniczka walentynkowa, letnia wiazanka, chutn, marchw-jablk, poncz jajeczny, jablecznik z cukinia, kulki z sera, babeczka pinkie pie, pasztecik z dynia, chleb owsiany, shake czekoladowy, wiazanka na Zielone Swiatki

Przyjme w zamian:

jajeczne
    jarząby
    magnolie
    mleczodrzew
    perełkowiec japoński
    wianowłostka królewska
    czarna wierzba
    poziomkowiec
    orzeszek piniowy
    jalowiec
    morele
    mirabelki

bociany
    motyle
    dziobaki
    niedźwiedzie
    szopy
    wiewiórki
    skunksy
    żaby
    świstaki
    kangury
    lisy
    koty

wymiana tylko przez balon :)
    Prosze o kontakt: -Gwel-

3. w.alchemik

w.alchemik Forumowy żółtodziób

Poszukuję drzewa:
    jajecznego, bo jeszcze nigdy nie dostałem w żaden sposóbo_O

I jak coś komuś zbywa do misji Spółdzielni to chętnie przyjmę.

4. rambomis, Twój post usunęłam. Przypominam: UWAGA! Nie jest to temat do zawierania umów ani dyskusji, a jedynie do zamieszczania ogłoszeń.

5. FarmerDorka

FarmerDorka Forumowy żółtodziób

mam pandusa xxl i ostrokrzew xxl , zimorodki żółwie chętnie zamienię coś na kasztanowego farmera

6. milqin

milqin Aktywny autor

Nieaktualne

Ostatnie edytowanie: 17 stycznia 2016
  7. farmer110199, Twój post usunęłam, przypominam o zasadzie wątku: Obowiązuje zasada: 1 Gracz = 1 post. Zapraszam Cię do edycji Twojego pierwszego posta >>klik<<

8. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

WITAM :)

poszukuje nektarynki, wierzby i ziomorodkow
    w pakiecie oferuje : jeże + xxl orzesznice brazylijska ewentualnie mogę cos dorzucic

9. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Oddam komplet drzew xxl - 4x pitomba, 2x acai, 1x moringa - mogę dorzucić jeszcze inne, niższe. W zamian poszukuję różowych: schronisko, ranczo, walizki, klej, tartak, gęsi, bobry, psy, wielbłądy, pandy, dywany, pałki. Mogę też wymienić się na balon MŚ 2011 lub Jaśka Cytrynę - nie wiem jak to się stało, ale ciągle nie mam ani jednego.

10. nolenswolens

nolenswolens Stały bywalec

szukam
    łosi, zimorodków,dziobaków, grejpfruta
    itemy: lodowa armata, budka z lodami,świąteczna maruda, domek z piernika,magiczny strach na wróble, kapitan strach

w zamian:
    krety, bociany,jeże,kangury, świetliki,królikarnia pomarańczowa,koziarnia pomarańczowa,indyki pomarańczowe, czerwone nietoperze, żółta mleczarnia kóz,obora pomarańczowa i wszystkie podstawowe warsztaciki
    z drzew: buki,klony palmowe, pinie, morele, z ulepszeniami
    kowhai, cytryna, rokitnik, achacha,orzesznica, pistacja +XXL, amerhystia,tamaryndowiec
    itemy: czerwona strzała, walcz o złoto,błękitny piorun, zielona błyskawica, zima czarownic, amatorka słodyczy, zimowy chór,skaczący strach na wróble,straszny strach na wróble,ringo stary,hodowca grzybów, problem z grzybami

ktoś coś sówka ;D

11. kurzydołek

kurzydołek Forumowy żółtodziób

witajcie!, czy ktoś mógłby ofiarować mi budkę z lodami?

12. kurzydołek, Twój post usunęłam. Tutaj zamieszczamy tylko ogłoszenia, nie jest to wątek do umawiania się.

AniaK1979, Twój drugi post w tym wątku usunęłam, zgodnie z zasadą:
    1 Gracz = 1 post. Zapraszam Cię do edycji pierwszego Twojego posta >>klik<<

13. narcyzia

narcyzia Okazjonalny autor

Poszukuję 1 nektarynki, żeby tylko móc zrobić misję w spółdzielni ;)

Zmniejszyłam czcionkę, dopuszczalny rozmiar to 4.
    MOD_Dragonfly

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 stycznia 2016
  14. Tomipolice2

Tomipolice2 Forumowy żółtodziób

chętnie przyjmę wszystko co wam zalega w magazynach jestem początkujący więc wszystko się przyda

15. katarzynazewsi, Twój post usunęłam, nie jest to wątek do zawierania umów ani dyskusji.

16. duda0303

duda0303 Forumowy żółtodziób

poszukuje itemu z eventu " rozalka " prosze pisac na farme

17. mahdia78

mahdia78 Czeladnik forum

szukam item neonowa koza prosze o sowe

18. kate0321

kate0321 Okazjonalny autor

Witam szukam na wymiane kurniki neonowe moj nik to kate0321 prosze pisac co chcecie w zamian,odpowiem tylko jezeli ktos napisze co chce w zamian konkretnie

19. jarek545x

jarek545x Czeladnik forum

szukam mango xxl

20. bacha-1

bacha-1 Okazjonalny autor

szukam różowych warsztatów pisań sówkę co chcecie....nie mam najnowszych drzew ani wydry ani łabądzi

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.