Gift&Trade słup ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika sniegrzynek, 31 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NianiaM

NianiaM Forumowy żółtodziób

Jestem nowa graczka i chetnie przyjmne wszystko czego sie chcecie pozbyc :)

2. AniaK1979

AniaK1979 Młodszy ekspert

Witajcie poszukuję kilku rzeczy: łabędzie, wydry, tabebuii, grejpfruta, mangostan, jałowiec, czarna wierzba, magiczny strach na wróble, straszny strach na wróble, pustynny miraż, rybi przyjaciel, ekipa sprzataczy, alpejska czekolada, czeski kwietnik, śpiewający tulipan, wesoła lilia, delicja, zimowa piramida, pikantni kucharze, huśtawkolot, spadający samolot, romantyczna lilia wodna maciek i Lusia.
    Mam do oddania: gołebie, kiwi, wilki, krety, lisy, myszy, szopy. Z pomarańczowych: kury, króliki, kozy, kaczki, owce, chlew. Owce i nietoperze czerwone.
    Z drzew farma xl i xxl: buk, czarny bez, dąb korkowy, jabłoń, klon palmowy, pinia, brzoskwiniacytryna, morela, orzech, sliwa, morwa, grusza, wiśnia, dąb, pomarańcza, surumia, pigwa, daktyl, jodła, migdał, klon cukrowy.
    Z drzew bahamy: awokado xl, guawaxxl, papaja xl i xxl, kiwi xl i xxl, orzesznica xl i xxl, granat xl i xxl, pistacja xl i xxl, karambola xxl, wianowłoska xxl, banan xl i xxl, mandarynka xl i xxl, kokos xl i xxl. Zapraszam na wymianę :)

3. wodzislaw

wodzislaw Czeladnik forum

Witam, poszukuję drzewek xxl na bahamie oraz neo kury i kozy. :) Mam dużo do zaoferowania. Zapraszam na priv. :)

4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

-Dziubek90-
    Twój ostatni post usuwam. Każdy może mieć w tym wątku tylko jedno ogłoszenie. Ty już swoje masz tutaj

5. nika11421

nika11421 Forumowy żółtodziób

poszukuje;
    kapitan strach,
    szafka kotka,
    tabebuja,
    owoc mangostanu,
    łabędzie,
    owoc jałowca,
    grejfrut,
    świstaki,

Ostatnie edytowanie: 16 stycznia 2016
  6. krzysiu876

krzysiu876 Forumowy żółtodziób

Szukam SZAFKA KOTKA w zamian oferuję DRZEWKO PACHNĄCE , ROKITNIK ZWYCZAJNY , ZAGRODĘ KRETÓW propozycje wymiany ustawione są w balonie . Wymienię ACHACHĘ na NEKTARYNKĘ , i BAOBAB na NEKTARYNKĘ też ustawione w balonie

7. kawusia

kawusia Młodszy ekspert

Witam :)
    Czy ktoś wspomoże mnie itemem - porządni pakowacze koszulek ?
    Mogę wymienić na coś innego - proszę o sówkę :)

8. kubaw12345

kubaw12345 Forumowy żółtodziób

Hejo, to moje pierwsze G&T, przyjmę wszystko, co niepotrzebne

9. nowinka2009

nowinka2009 Forumowy żółtodziób

witam:) to moje pierwsze G&T, przyjmę wszystko, co niepotrzebne

10. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

proszę proszę ktomnie wspomoże nektrynka. mam ciezki zasieg do netu wiec nie moge pisać za często:(

11. filip1958

filip1958 Forumowy żółtodziób

poszukuje grejfruta,mongostan,nektarynkę,łabędzie i inne nwości

12. nowa1396

nowa1396 Forumowy żółtodziób

witam przyjmę wszystko co komus wadzi żadko biorę udział w wymianie ponieważ niemam zbytnio czym się wymieniać:)

13. nowy1396

nowy1396 Forumowy żółtodziób

witam szukam łabędzi nektarynki grejfruta przyjmę również inne nowości:)

14. kotek73

kotek73 Czeladnik forum

poszukuje
    rozowe ranczo rodeo ,
    rozowe wrony
    rozowe schronisko dla wron

oferuje
    rozowe owce
    rozowa obore
    rozowy staw
    rozowe kozy
    zimorodka
    pancernika
    żolwie
    drzewa z ts
    itd. itd.

15. Tatiana51963

Tatiana51963 Forumowy żółtodziób

Zamienię baobab na nektarynkę oferta wystawiona w balonie

Bardzo proszę o nie pisanie dużymi literami (Caps Lock), na forum to zabronione. Zapraszam do zapoznania się z Regulaminem >>klik<<

MOD_Dragonfly

16. rudy10192

rudy10192 Czeladnik forum

SZUKAM:

-kasztanowy pająk
    - john cytryna
    proszę o sówki
    OFERUJE
    -drzewa xxl
    5 ofert wystawiłem w balonie wystawione
    drzewa xxl - za zagrody pomarańczowe

Bardzo proszę o nie pisanie dużymi literami (Caps Lock), na forum to zabronione. Zapraszam do zapoznania się z Regulaminem >>klik<<

MOD_Dragonfly

Ostatnie edytowanie: 17 stycznia 2016
  17. Domi1245

Domi1245 Czeladnik forum

poszukuję nektarynki.
    mam dużo zagród, drzewek.
    jeśli ktoś ma propozycję wymiany, to niech podeśle sowę z info co chce w zamian

18. JJoanna

JJoanna Książę forum

Czy naprawdę nikt nie ma Różowy Punkt zbioru piór Kaczy ? naprawdę mogę oddać za to wiele :

Zagrody ( po jednej sztuce ) :

Dziobaki , Kiwi , Żółwie , Zimorodki znajdzie się też jedna zagroda Pancerników ( Pancerniki dorzucę od biedy )

oraz :

Drzewa ( po jednej sztuce ) :

Achacha , Amherstia , Nektarynka - ( od biedy podrzucę ) , Baobab , Czarna Wierzba , Jarząb domowy + inne drzewa XXL np. :
    Drzewa XXL z wyspy po jednej sztuce :
    Moringa , Kokolomba gronowa , Pandanaus , Pitomba , Ostrogrzew Paragwajski , Kaki , Mombin , Liczi , Kumkwat , Tamaryndowiec , Papugowiec .

I te niższe drzewka z Wyspy XXL - ale to już wiadomo o jakie chodzi - bo się zaczyna od Bananowca ( tj. w Swiątyni Małp i idzie w górę :p )

Naprawdę nikogo nie ma to chętnych ?!
    To wszystko oddaję po jednej sztuce za Różowy Punkt zbioru piór Kaczy .......

Uwaga :

Drzewka Goji XXL , Palmy Acai i Liczi XXL nie mam - dlatego nie napisałam , że mam - reszta jest .

19. farmerka29

farmerka29 Forumowy żółtodziób

Witam Kochani poszukuje zimorodkow pancerniakow i drzewko nektarynki
    w zamian oddam :
    kotky,dziobaki ,zaby ,szopy,wilcza jama, bociany,koguty ,ptak kiwi,myszy,czarny bez xxl,tarnina, pinia,niesplik niesplik japonski.morela xxl,surmia xxl.klon cukrowy xxl ,migdalowiec xxl,oliwka xxl
    piszcie moj nick : nadzieja25

zimorodki juz mam takze dziekuje

poszukiwany pancerniak i drzewko nektarynki

Ostatnie edytowanie: 17 stycznia 2016
  20. zochaoo, Twoje posty nie wnoszące nic do tego wątku usunęłam.

LadyDeath, Twój drugi post usunęłam, zgodnie z zasadą tego wątku:
    1 Gracz = 1 post. Pierwszy Twój post przywróciłam i proszę go nie usuwać, tylko skorzystać z opcji Edytuj, ponieważ pierwszy post dodawany jest do spisu.

-małgoś-, nowa1396, Quennn, Wasze drugie post usunęłam. Zapraszam Was do edycji pierwszych postów: -małgoś-, nowa1396, Quennn

]nusia[, nika11421, Wasze posty usunęłam. Nie jest to temat do zawierania umów ani dyskusji, a jedynie do zamieszczania ogłoszeń.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 stycznia 2016
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.