Gift & Trade - Słup ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika KaBeUK, 18 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szyszkowata7799

szyszkowata7799 Czeladnik forum

może ma ktoś na zbyciu drzewka:
    pachnące, śliwa mirabelka, niesplik, magnolia, jarząb domowy :inlove:

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wątek do umawiania się na wymiany znajduje się TUTAJ. W tym wątku zamieszczamy jedynie Ogłoszenia.
    krystyna65, WesolaFarmerka Wasze posty usunęłam.

pirat198787 zgodnie z zasadą tego wątku: "Obowiązuje zasada: 1 Gracz = 1 post" Twój kolejny post usunęłam. Zapraszam do edytowania pierwszego ogłoszenia. Podlinkowanie znajdziesz w pierwszym poście.

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

kaszmirr, Czarnej wierzby nie można darować, jest to nowe drzewko i nie ma go na TEJ liście.
    Może zamieścisz inne "realne" ogłoszenie. Post usuwam, abyś bez problemu mógł napisać kolejny post, gdyż w tym wątku każdy gracz ma prawo napisać 1 ogłoszenie.

4. violka0410

violka0410 Okazjonalny autor

Witam. Napisałam to wcześniej w innym wątku dotyczącym G&T ale teraz to chyba już znalazłam odpowiednie miejsce. Potrzebuję smoka wawelskiego. Oczywiście nie za darmo. Proszę pisać co w zamian. Może sprostam oczekiwaniom, może się dogadamy:) bardzo mi na tym zależy.

5. aresik853

aresik853 Okazjonalny autor

Witam, potrzebuję item: wędkarska zabawa, mogę dać drzewko solne XXL lub jakieś inne w zamian np. granatowiec XXL, wianowłoska królewska. Bardzo mi na tym zależy. Czekam na sówkę.

6. lidia1963

lidia1963 Stary wyjadacz

witam Poszukuje motyli,gdzies mi uciekly :))) Bede bardzo wdzieczna

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-małgoś-zgodnie z zasadą : 1 Gracz = 1 post, dubel usuwam i zapraszam do edycji pierwszego Twojego posta tutaj : >>>klik<<<

8. szymon70

szymon70 Czeladnik forum

Witam poszukuje itemy blask slonca ,hokus pokus znikus ,kociol wiedzimy ,walentyka dla Zosi , przewialo z wiatrem ,zolwoid ,zrownanie wiosenne ,zlota katarynka ,zlota pila ,zimowa piramida,zabawa w chowanego ,zabawa w blocie ,wiosenne porzadki ,wodna zjezdzalnia,wrona odmieniona ,wilkoprosiak ,wedrowna trupa ,wielka banka ,wielkanocne harce,wedkarska zabawa ,walka na poduszki , toczenie pnii,w zamian zagrody i ulepszenia xxl ,przepraszam z gory ale w laptopie niedziala mi alt zapraszam simalo.

9. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam,
    poszukuję itemy:
    Strach Pogo
    Magiczny strach na wróble
    Kapitan Strach

10. miaka1988

miaka1988 Forumowy żółtodziób

Witam, szukam pancerników i żółwi.

11. iwobak14

iwobak14 Forumowy żółtodziób

Witam. Czy jest tu jakaś dobra dusza, która posiada na zbyciu drzewko dające perfumy. Piszcie co w zamian. Dogadamy się :)

12. krzysiu876

krzysiu876 Forumowy żółtodziób

Szukam ~~ Szafka Kotka ~~ w zamian oddam ~~Rokitnik~~

13. farmerka_x, Twój post usuwam. Zgodnie z zasadą tego wątku: Obowiązuje zasada: 1 Gracz = 1 post. Twój poprzedni post przywróciłam, ponieważ jest on dodany do spisu, jeśli chcesz w nim coś dodać lub zmienić zapraszam do edycji >>klik<<

andrzejewskab1975, Twój post usunęłam. Zgodnie z zasadą wątku: Nie jest to temat do zawierania umów ani dyskusji, a jedynie do zamieszczania ogłoszeń.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 listopada 2015
  14. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Szukam: ciasto- trampolina, kolacja dla trojga, Maciek i Lusia w zamian oferuję:klon cukrowy xxl, baobab, amherstia, achacha - 1 za 1

oddam:
    zima czarownic
    osobliwy duch
    latający lis
    obelisk - za każdą różową zagrodę lub fabryczkę
    flaga polski - za każdą różową zagrodę lub fabryczkę
    lajkonik - za każdą różową zagrodę lub fabryczkę
    baobab
    amherstia
    achacha
    ostrokrzew paragwajski xxl
    za dowolną różową zagrodę (oprócz:kur,królików,kaczek,kóz,koni,świnek,krówek), lub za dowolną różową fabryczkę

15. W związku z tym, że ostatnia edycja eventu G&T zakończyła się kilka dni temu, większość ofert na słupie jest już nieaktualna,wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.