Gift & Trade - Słup Ogłoszeń

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika chris975, 4 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halina415

halina415 Ekspert forum

zamienie różowe strusie jaja na różowe karpi koi,
    mam
    Wiśnie japońską
    Niesplik
    chętnie zamienię na korab i Cedrat

Czerwone strusie jaja na XXl z Bahamy powyżej Mombina XXL

Ostatnie edytowanie: 5 stycznia 2015
  2. Ewuś

Ewuś Czeladnik forum

Poszukuję z drzew: Japońskie drzewo wiśniowe, Wianowłostka królewska, Karambola

ze zwierząt: Jeże, Koguty

Z ozdób: Aaaaa! Abecadło wiedźm, Armata strzałów marzeń, Bawarski namiot, Błotnisty poncz, Buda z watą cukrową, Cerber, Cukrowy domek, Deszcz cukierków, Deszczowe tango, Drewniany tron, Grad jabłek, Grupa wokalna "Meeeetallica", Kasztanowa sarna, Koteczek, Królik Drakula, Kuchnia wiedźm, Kwiatowy zajączek, Olśniewająca gondola, Pająk, Piłka wodna, Płomienna miłość, Pływające latarnie, Randy Farmhol, Robótki na drutach, Romantyczna lilia wodna, Strzelający cukierek, Strzelanie z łuku, Taniec deszczu, Taniec smoka, Targ ekologiczny, Zamek z chmur, Zrelaksowany świstak, Zwycięski młyn, Żonkile

Na wymianę oferuję: Motyle, Psy, Chomiki, Łosie, Niedźwiedzie, Orły, Skunksy, Wrony, Perełkowiec japoński, Drzewko cukrowe, Jarząb, Morela, Mleczodrzew, Pachnące

I z ozdób: Amatorka słodyczy Pinkie Pie, Romantyczna huśtawka, Potworne drzewo, Deptanie winogron, Jesienna armata, Do dna, Czekoladowe źródło, Świąteczny węgierski dom farmerski, Ahoj Farmeramo, Wiosenne drzewo, Mały pudel, Pokaz sztucznych ogni 4 lipca, Diabełek, Włoskie lody 1, Świstak z kwiatuszkami, Dżentelmen śmierdziuch, Apsik, Zawody w jedzeniu arbuzów, Śmierdziuch gwiazda, Barwy narodowe Włoch, Bałwan Filip, Quasimysio, Polskie barwy narodowe, Limuzyna luksusowa, Barwy narodowe Hiszpanii, Nawiedzona willa, Czekoladowy kurczak, Paella dla każdego, Kura baletnica, Barwy narodowe Bułgarii, Krzak wytrzeszcz, Muchomor, Dziki warsztat tkacki, Buda z kiełbaskami "Smoczy ogień", Barwy narodowe Grecji, Orzechowa bitwa, Teatrzyk cieni

Login na farmie: Marzycielka872

Wymiany przyjęte na dzień dzisiejszy:

Dla gracza Milutkie stadko szczeniaków, dla mnie poziomkowiec
    Dla gracza Świetliki, dla mnie koty
    Dla gracza Piwna katapulta i Żabi król, dla mnie Japońskie drzewo wiśniowe i wilki
    Dla gracza mroczna świeca, dla mnie japońskie drzewo wiśniowe
    Dla gracza symfonia fluttershy, dla mnie żaby
    Dla gracza drzewko pachnące, dla mnie wianowłostka królewska
    Dla gracza cedrat, dla mnie bociany
    Dla gracza kangury i świstaki, dla mnie myszy i drzewko solne

W ramach nagrody za wzięcie udziału w konkursie wiedzy o Harry'm Potterze na starym forum
    Graczowi za miejsce 3 - Morwa XXL
    Graczowi za miejsce 2 - Pole golfowe, Mroczny warsztat dla ryb
    Graczowi za miejsce 1 - Pająki, Armata śnieżna, Armata plująca

Ostatnie edytowanie: 27 stycznia 2015
  3. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

oferuję :
    -różowe króliki
    -różowe osły
    -różowe kaczki
    -różowe kozy
    -różowe jaja strusie

-czerwone oraz pomarańczowe zagrody i fabryczki
    -wszystkie drzewka z TS-farma i wyspa
    -wszystkie drzewka XXL-farma

aby
    -koguty
    -bociany
    -gołębie i inne TS

-łuk triumfalny
    -cerbera
    -kurę z latawcem
    -pochód z lampionami i inne

szukam:
    -różowych pand
    -różowych dywanów
    -różowej tokarni pałeczek
    -różowych karpi koi

-areny z dachem
    -balonu MŚ 2010
    -balonów urodzinowych

-koguta walentynkowego
    -kozy walentynkowej
    -królewskiej palmy z sercami
    -króliczka wielkanocnego(120PD)
    -króliczka z białej czekolady(2010/ 50SG)
    -króliczka z gorzkiej czekolady(50SG)
    -króliczka z mlecznej czekolady(50SG)
    -krzaku janowca(20PD)
    -kurczaczka wielkanocnego(+4 ulepszenia)
    -owcy walentynkowej(50PD/12h)
    -palmy z sercami

-różowej krowy(100PD/12h)
    -różowej owcy(50 PD/12h)

-drzewek XXL na wyspę(od ostrokrzewu wzwyż)

Ostatnie edytowanie: 29 kwietnia 2015
  4. aswit

aswit Forumowy żółtodziób

Witam,
    Poszukuję: Itemów
    - Pikantni kucharze
    - Strajk
    - Kasztanowe: sarna, jeż, pająk, farmer.

Posiadam na wymianę:
    Drzewa XXL:
    - solne, jajeczne, magiczne, morwa, jarząb, surmia, Turbo Zośka (o ile pozwoli BP) oraz mombin XL

Zagrody:
    - Chomiki
    - Motyle,
    - Świetliki
    oraz sporo innych z TSów. - poproszę sowę, może się dogadamy.

Oraz sporo itemów - podaj sową czego szukasz może się dogadamy.

Pozdrawiam.

5. zdzicha541

zdzicha541 Okazjonalny autor

Potrzebuję żaby, wilki i gołębie oraz drzewo karob . Mam trochę drzew i zagród na wymianę

6. Kami

Kami Ambasador forum

Witam :)

Poszukuję cedratu . Jeśli będzie można wysyłać, to poszukuję również wilków i kiwi.

Mam wiele drzew i zagród na wymianę, również tych z najnowszych TS-ów. Mogę wybudować warsztaciki (np. tokarnia pałeczek, kotlarnia, fabryka bikini, tkalnia dywanów).

Nick _Kammi_

Ostatnie edytowanie: 8 lutego 2015
  7. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

Poszukuję: z drzewek - drzewka XXL z wyspy
    z itemów - cerber, kuchnia wiedźm, dające Pd na wyspę,

Oddam: zagrody: koguty, wilki, jeże, chomiki, niedźwiedzie, myszy, szopy, motyle, świetliki, kangury, łosie, koty, gołębie, krety, lisy, psy, orły, renifery,skunksy, sowy, świstaki, wiewiórki, nietoperze, pająki, wrony, zagrody XXL np. osły, bobry, renifery, łosie, mam też trochę kolorków, ale bez różu, fabryki - każda którą można wybudować i specjane np. serownia, maski, HIT, drzewka XXL z farmy zwykłe i specjalne, drzewka z Ts: jarząb, jajeczne, czarny bez, cytryna, miodowe, perfumowe, cukrowe, solne, drutownik, złotolistne, brzoskwinia, mleczne, kozie, miłorząb, morela, pinia, bombka, buk, magnolia, kasztan, mirabelka, niesplik, klon palmowy, wiśnia japońska, poziomkowiec, granat, pistacja, karambola, orzesznica, korab, papuzie, wianowłostka, z itemów dużo tego jest, najlepiej pytać o konkretny, mam też kilka itemów na pnącze np. płomienna miłość, romantyczna huśtawka, ekologiczne krzaki bawełny, posiadam też trochę staroci np. kot podwórkowy 2010, mały pudel, mysz detektyw, duch karkonoszy, ...., wszystkie produkty z rzemiosła.

Jak czegoś potrzebujesz z rzeczy które oferuję, a nie posiadasz tego co szukam, to pisz swoją ofertę na sówkę, może zainteresują mnie oferowane rzeczy przez ciebie.

Ostatnie edytowanie: 29 kwietnia 2015
  8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Przyjmę pomarańczowe kury,króliki i wielbłądy.Mam do wymiany tokarnie pałeczek i inne zagrody pomarańczowe. Szukam itemów na wyspę,dających TPD.Szukam także baobabów,chociaż wątpię,czy można je będzie wymieniać.

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2014
    ankagdw lubi to.
  9. -danka47-

-danka47- Naśladowca mistrzów

oddam kwiaty z koła fortuny {ok. 30 szt.} tylko i .wyłącznie za drzewa cukrowe

10. wodzislaw

wodzislaw Czeladnik forum

Witam.
    Poszukuję :
    Zagrody dla żab, bocianów i wilków. Drzewo poziomkowca.
    Do zaoferowania mam :
    Zagrody : gołębnik, myszy, lisy, szopy, motyle, świetliki, sowy, chomiki, kangury, łosie, niedźwiedzie, orły, renifery, skunksy, świstaki, wiewiórki, nietoperze, pająki.
    Warsztaty : serownia, schronisko dla wron.
    Ulepszenia : koziarnia pomarańczowa, owczarnia pomarańczowa, ptaszarnia pomarańczowa dla wron, kaczy staw różowy, obora czerwona, pomarańczowa krypta dla nietoperzy, pomarańczowa mleczarnia dla kóz, pomarańczowa strzygalnia, pomarańczowa wytwórnia guana, pomarańczowe schronisko dla wron, pomarańczowa wytwórnia farb, czerwony punkt zbiór piór, stajnia pomarańczowa, pszczelarnia pomarańczowa, pomarańczowa zagroda dla pand.
    Drzewa : drzewko pachnące, czarny bez, drutownik kwiaciarski, koziomleczodrzew, brzoskwinia, cytryna, cukrowe, jajeczne, solne, złotolistne, jarząb, kasztanowiec, magnolia, mleczodrzew, morela, śliwka mirabelka, dąb.
    Ulepszenia : Drzewko jajeczne xxl, drzewko solne xxl, jarząb xxl, grusza xxl, pomarańcza xxl, surmia xxl.
    Drzewa z Bahamy : granatowiec, pistacja, karambola, orzesznica brazylijska, papugowiec, palma kokosowa xxl, pandanus.

11. Y81S

Y81S Młodszy ekspert

Szukam: Kasztanowych Pająków

Posiadam: dobre poczucie humoru xD

12. Assassino1

Assassino1 Forumowy żółtodziób

Mam na wymianę:

2x Miłorząb
    2x Mirabelka
    Kurnik pomarańczowy
    Sowy
    2x Kangury
    Królikarnia pomarańczowa
    Koziarnia pomarańczowa
    Nietoperze
    Owczarnia jubileuszowa
    Farmerzy ufoludki
    Koniec jest bliski
    Pracowity krecik
    Kruk oszust
    Imprezowy namiot
    Nieoczekiwane odwiedziny
    Świąteczna palma
    Kreci gimnastycy
    Bałwan Filip
    Uroczysta kolacja 2
    Arnulf Kicinegger
    Pantomima
    Śnieżna kula
    Miś karnawałowy 2
    Ringo Story
    Kotek i wełna
    Króliczek wielkanocny 90PD
    Chomik
    Falstart
    Króliczek z mlecznej czekolady
    Piernikowe wyznanie
    Barwy narodowe Francji
    Buda z hotdogami
    Jesienny krecik
    Śmjały świstjak
    Weselna kareta
    Jesienna armata
    3x Drzewko tęczowe
    Papierowe serce
    Udekorowany węgierski dom farmerski
    2x Plaża Copacabany
    Owca na traktorze
    Traktor

Nie szukam niczego konkretnego, zaproponuj coś sam na wymianę

13. madzika1l

madzika1l Forumowy żółtodziób

Nie wiele mam do zaoferowania, ale przyjmę każde zbywające wam starocie np. drzewko z TS czy zagrody z TS. Nie pogardzę także czerwonymi i różowymi zwierzakami, ale zdaję sobie sprawę że nic za darmo i wątpię, że ktoś mi podeśle w ogóle cokolwiek bezinteresownie...

14. 20maja2000

20maja2000 Czeladnik forum

Kolekcjonuję wiśnie XXL i japońskie drzewka wiśniowe, bo wyglądają bajecznie :)
    Mogę podesłać jaki rzemieślniczy produkt, bo nic innego raczej nie mam do wymiany - TS nie kupuję (nie opłaca mi się tylko dla Miecia), ale nie ukrywam że bezinteresowne prezenty też mnie ucieszą :)

Cip cip moje wisienki :D

[​IMG][​IMG]

15. BA_Chris

BA_Chris Guest

kopytkowo69 Twój post kasuję, w tym wątku każdy Gracz ma prawo zamieścić tylko jeden swój post, jeśli chcesz dokonać zmiany w swoim już istniejącym poście z ogłoszeniem, zrób to proszę poprzez opcję edytuj. :)

16. olgierd25

olgierd25 Forumowy żółtodziób

Zbieram wszystkie zbędne jeże, potrzebuję do stworzenia kącika jesienno-zimowego :)
    nick: fajny_facet

17. BA_Chris

BA_Chris Guest

Pozwoliliśmy sobie zedytować pierwszy post Autora wątku i podzieliliśmy alfabetycznie nicki wszystkich Graczy, którzy zamieścili swoje posty z ogłoszeniami. :) Podział będzie dużo bardziej czytelny i przejrzysty dla wszystkich i pozwoli nam z pewnością w dużo większym stopniu utrzymać porządek w tym wątku. :) Klikając w nick danego Gracza zostaniecie od razu przekierowani do jego postu z ogłoszeniem. :) Mamy nadzieję, że zmiany przypadną Wam również do gustu. :)

18. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Poszukuję wysokich drzew XXL z Farmy i Bahamy, oraz itemów :
    Pikantni kucharze

i Balon MŚ2011
    ...
    oraz wszystkich fajnych rzeczy, które Wam zalegają w paskach, ponieważ mam dwa przemiłe Kurczaki i chciałbym je wesprzeć w trudach farmerskiej niedoli.

Oddam
    z wielkim żalem, bólem serca i migotaniem jego przedsionków :

... oraz różne inne farmerskie wspaniałości, których być może poszukujesz ... a ja posiadam.
    Informuję, że jestem farmerem praktycznym i stawiam na wysoką wydajność farmy, dlatego nie posiadam niewątpliwie bezcennych i do niczego nieprzydatnych skarbów, za które trzeba oddać cały dobytek, otrzymując w zamian - satysfakcję z faktu posiadania np. palmy w doniczce, lub z doniczki wyrwanej itp. ... takich precjozów niestety nie posiadam.
    :(

19. *~Ewa~*

*~Ewa~* Okazjonalny autor

Posiadam na wymianę:

Drzewa: Papugowiec, 4x Granatowiec, Bananowiec XXL, Śliwa XXL, 2x Dąb XXL
    Ozdobę: Delicja
    Zagrody: Pomarańczowa strzygalnia królików, Pomarańczowa owczarnia

Interesują mnie szczególnie:

Wędkarz w studni życzeń, typowe ozodby związane z zimą i zagrody: gołębie, myszy i inne

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2014
  20. asicazg

asicazg Czeladnik forum

Witam , jeśli byłby ktoś taki miły podarować kotlarnię , drzwo solne , zagrode dla anakond lub laboratorium kleju :)
    Była bym bardzo wdzięczna , ewentualnie jakieś drobiazgi na wymianę mogę zaoferować :)

Ostatnie edytowanie: 28 kwietnia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.