Gift & Trade podarki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bubua69, 15 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bubua69

bubua69 Forumowy żółtodziób

Witam
    Mam problem z wysłaniem przedmiotu "Romek o tęsknym spojrzeniu". Wyświetla się komunikat: Masz mało towaru. Licencje na podarek:21. W czym jest problem?

2. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

To jest iteam kilkuczęściowy i jeśli był postawiony w całości na polu , to już nie da się go wysłać

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

MaraAcoma, dziękuję za pomoc.

bubua69, tak jak już napisała MaraAcoma, itemy składające się z kilku części, które stały w całości na farmie są wyłączone z eventu Gift&Trade i nie da się ich przesłać.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. bubua69

bubua69 Forumowy żółtodziób

Tylko ja mam drugą część ,pierwszej już nie posiadam - został podarowany?

5. SMOD_Atena

Jeśli item był wystawiony na farmie, to po usunięciu w pasku wyświetla się tylko ulepszony i wysłać się już nie da.

_miki101- lubi to.
  6. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

czy jak sie skonczy G&T a nie usune ofert- to czy artykuły ktore chcialem wymienic mi przepadają i czy przepadaja mi licencje,. czy atuomatycznie wszystko wraca do inwentarza

7. SMOD_Atena

wiocha5, jeśli nie usuniesz swoich ofert to po zakończeniu eventu teoretycznie wystawione przedmioty powinny wrócić do inwentarza i licencje również.Nie spotkałam się,żeby Gracze skarżyli się że coś nie wróciło,ale ja osobiście nigdy nie zostawiam dla spokojności i wycofuję przed końcem eventu.
    A na przyszłość jeśli masz inne pytanie od pytania zadanego przez Autora tematu,otwórz proszę nowy temat.

bubua69, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

po prostu nie chciałem zaśmiecać forum - dlatego pozwoliłem sobie napisać tutaj, by nie tworzyć zbędnego tematu. Dziękuję za odpowiedź.

9. SMOD_Atena

Odpowiedzi zostały udzielone,Autor/ka kolejnego pytania nie zadał/a,event się zakończył ,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.