gesi

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lukis2345, 2 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lukis2345

lukis2345 Czeladnik forum

chcialabym sie zapytac jak moge sprzedac drozej dzika ges nie ma jej na rynku jak wpisuje cene wyzsza jak na pasku to sie kasuje nie wiem jak mam to zrobic

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Najwyższa cena jaką możesz ustawić to cena maksymalna, taka jaką osiągniesz po przesunięciu suwaka do końca w prawo.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. lukis2345

tak ja to wiem ale inne gesi maja wyzsza cene jak jest na suwaku do konca dlaczego

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

bo widocznie jak inni wystawiali to była jeszcze wyższa cena, a teraz jest niższa

5. SMOD_Atena

lukis2345 targ jest dynamiczny i ceny kształtują się w zależności od popytu i podaży. Inne kolorowe gęsi widocznie częściej Gracze wystawiają i kupują a wraz z tym cena maksymalna rośnie. Dzika gęś rzadko pojawia się na targu i dlatego też jej cena maksymalna rośnie wolniej i może być niższa niż ceny kolorowych gęsi z niższego poziomu hodowli.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. lukis2345

dziekuje bardzo

7. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.