Gdzie znajdę salony pielegnacji wąsów?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MaDzo, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Wybudowalam warsztaty do produkcji wąsów ale nigdzie nie moge ich znalezc.Gdzie one sa?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

MaDzo, wąsy powinnaś znaleźć albo w stodole w miejscu "produkty" albo "inne", zawsze ilość wąsów możesz sprawdzić w zadaniu w którym należy je oddać :)
    W tym momencie nie sprawdzę tego dokładnie gdyż nie mam jeszcze wąsów ;)

Napisz proszę czy wąsy się odnalazły :)

3. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Ja nie szukam wasow tylko warsztatow.Wybudowalam 4 a w pasku mam 4 zagrody dla kukulek ktore produkuja kukulki

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

MaDzo, bardzo przepraszam, późno już i źle sobie przeczytałam.. :)
    Warsztaty powinnaś znaleźć w inwentarzu, tam gdzie wszystkie warsztaty (warto wpisać w wyszukiwarkę w inwentarzu "Salon pielęgnacji wąsów" - powinny wtedy się pokazać) :)
    Jeżeli ich tam nie ma, wyloguj się z gry i zaloguj ponownie, jeżeli to nie pomoże zastosuj się do porad z tego poradnika: Gdy gra nie działa
    Napisz proszę czy warsztaty się znalazły :)

5. GoskaK

GoskaK Moguł forum

Trzeba bardzo uważnie przewijać te wszystkie warsztaciki - one się dobrze ukryły.
    Ufff, bardzo się naszukałam (wystawiłam je i nie pamiętam gdzie one były).
    Pozdrawiam :))

6. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

Po przelogowaniu warsztaty sie znalazly.Dziekuje

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

GoskaK,dziękuję za pomoc.
    A skoro warsztaty się odnalazły i problem rozwiązany,to miłej gry życzę,dla porządku zmieniam tytuł i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.