Gdzie zadać pytanie ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 28 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

BA_Musa

Chciałem jeszcze zadać pytanie Zgredziowi odnośnie logowania na forum. Temat został zamknięty, proszę więc o wskazanie miejsca w którym mogę je zadać z założeniem, że wyniknie z tego dyskusja.

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

3. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Pytanie o logowanie na forum w temacie, który służy do dyskusji o tym jakie Zgredzio ma wzięcie u kobiet? o_O
    A tyle razy było mówione, że potrzebny jest ogólny temat do rozmów o forum (z moderatorami) :(

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Z całym szacunkiem, ale tam nie tylko o tym jest mowa, spójrz chociażby na 1 stronę tego wątku.

Poza tym mamy taki wątek Zady i walety nowego forum

5. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Z całym szacunkiem, zaczęło się od pierdół a teraz rozmawiamy o poważnych sprawach - spójrz na stronę ostatnią.

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

No to wyżej podałam jeszcze drugi wątek, który służy do rozmów o forum.

7. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Czyli wątku do rozmów o forum z moderatorami nadal nie będzie :( Zrobiłam tu, co mogłam :(

8. hlnrys

A nie będzie tak, że zadam tam pytania Zgredziowi a posty zostaną usunięte, bo okaże się że są nie na temat ? Nie chcę pisać o wadach, czy zaletach tylko zadać pytanie techniczne, a jak było widać, to jedyna osoba, która ma o tym jakieś pojęcie.

9. BA_Musa

BA_Musa Guest

Nie będzie usunięty, możesz spokojnie pisać.

10. hlnrys

11. BA_Musa

BA_Musa Guest

Dziękuje i skoro jasne to zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.