Gdzie złożyć skargę?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowicjusz, 15 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

Zadalem konkretne pytana dotyczace gry. Nie uzyskalem konkretnej odpowiedzi wiec sie dopytywalem. probowal mi jakis uzytkownik forum odpowiedziec a nie uprawniona do tego osoba...Prosze w zwiazku z tym podac mi adres kontakt na ktory moge napisac skarge na administratorow tego forum. Szanujmy sie...

i dalej czekam na odpowiedzi od ADMINISTRATORA na moje pytania w poprzednim zamknietym watku [a nie innego] uzytkownika

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Warto zapoznać się z >>tym poradnikiem<<, a >>TU<< można poćwiczyć:)

Zamieniłam też niestosowne określenie.

BA_Rock

Ostatnio edytowane przez moderatora: 15 lipca 2019
  2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Informację na ten temat znajdziesz w Regulaminie forum (punkt 1.4). Skargi kierujesz do Pomocy Technicznej.

Przypominam też, że na forum nie piszemy posta pod postem. Jest to niezgodne z regulaminem. Nie wolno też używać samych wielkich liter, bo to oznacza krzyk i tego również zabrania regulamin forum. Proponuje, żebyś się z nim zapoznał nim po raz kolejny złamiesz panujące tu zasady.

Na pytanie, które zadałeś otrzymałeś wyczerpującą odpowiedź opartą na informacji z poradnika. Podobnie jak zostało Ci wskazane miejsce, gdzie możesz podyskutować na ten temat i wyrazić swoją opinię. Pytania ogólne do tego nie służą.

Tytuł wątku zmieniłam na zgodny z zapytaniem jakie zadałeś w pierwszym poście. Tu również kłania się stosowanie zasad obowiązujących w tym dziale >>klik<<

Czy masz jeszcze jaki pytania związane z tematem tego wątku?

3. nowicjusz

Nie otrzymalem odpowiedzi od administratora...stad te duze litery czytaj krzyk. Zadalem konkretne pytania i nie uzyskalem konkretnej odpowiedzi na nie od administratora. Najpierw nauczcie sie szanowac innych a potem wymagajcie tego od innych. Ja nie potrzebuje pomocy technicnej tylko adresu gdzie moge napisac skarge...najlepiej polskiego oddzialu farmeramy

4. BA_Rock

Jeszcze raz proszę, żebyś zapoznał się z regulaminem. W punkcie, który Ci wskazałam jest wyraźnie napisane, że wszelkie skargi kieruje się właśnie do Pomocy Technicznej.

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. nowicjusz

Tak....caly czas czekam na odpowiedzi administratora na moje pytania z 1 watku nie jakiegos uzytkownika tylko osoby do tego upowaznionej

Ostatnie edytowanie: 15 lipca 2019
  6. BA_Rock

nowicjusz, ten temat dotyczy skargi. Szczegółową odpowiedź na swoje pytanie otrzymałeś w poprzednim wątku. Jeśli była zbyt zawiła to w drodze wyjątku powtórzę dobitniej:
    Nie, nie jest to żart, tylko jak napisałam wcześniej takie założenia przyjęli twórcy gry. Kwestią tego co chcesz kupować jest Twoją indywidualną sprawą, natomiast nie widzę nigdzie możliwości zakupu gwiezdnych talarów, więc ta opcja też odpada. Chyba, że chcesz się zdać na losowość z koszyków, ale to już indywidualna sprawa każdego gracza.

Post z kolejnymi obraźliwymi określeniami pod adresem zzizzi usuwam. Następnym razem za takie stwierdzenia dostaniesz punkty karna i bana na forum.

Zuza, Twój post ze zrozumiałych względów też usuwam.

W związku z tym, że nie widzę kolejnych pytań w temacie wątku, zostaje on zamknięty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.