Gdzie teraz mogę sprawdzić, co dostałam od sąsiadów?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasiamoja1, 11 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Proszę o wyjaśnienie jak wyżej. Chciałabym odesłać, to co otrzymałam. Dziękuje za pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

"W związku ze zmianą Newsów zarówno ranking, jak i otrzymane prezenty będą wyświetlane po kliknięciu w tą samą ikonę. Prezenty można również znaleźć nad paskiem sąsiadów. (...)"

[​IMG] [​IMG]

Zapoznaj się proszę z Oficjalnym Ogłoszeniem : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Włeaśnie miałam zadać to samo pytanie co moja przedmówczyni...
    Graficy mogliby się zająć czymś innym niż alpejskimi kombinacjami ...

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

czy autor ma jeszcze jakieś pytania?

5. kasiamoja1

kasiamoja1 Forum Pro

Dziękuję za odpowiedź. Ta zmiana jest bardzo nieudana, ale to uwaga nie do Moda. Gram od dawna, początkowo jednym z podstawowych założeń gry była sąsiedzka współpraca, szkoda, ze teraz dla twórców kasa to wszystko.

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Wszystkie uwagi i przemyślenia Graczy na temat wprowadzanych nowości/aktualizacji/zmian są na bieżąco przekazywane. Jeśli chcesz porozmawiać o tym z innymi Użytkownikami Forum oraz poznać ich opinię, zapraszam do tego wątku: >>klik<<
    Również dziękuję, a skoro nie masz więcej pytań, to wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.