GDZIE SZUKAĆ WŁASNEJ DATY PIERWSZEGO PRZYSTĄPIENIA DO FARMERAMY?

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika halinkakp, 26 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halinkakp

halinkakp Młodszy ekspert

Witam serdecznie...
    Nie wiem, czy tu otrzymam odpowiedź na moje pytanie. Proszę o informację, gdzie mogę znaleźć datę mojego pierwszego zagrania w Farmeramę.
    Wprawdzie pod moim nazwiskiem mam takie informacje - cytuję "Ostatnio aktywny:przed chwiląDołączył:26 sierpnia 2014Posty:20Otrzymane polubienia:38Punkty trofeum:40", to nie mogę w to uwierzyć, ponieważ to niemożliwe, żebym należała do graczy Farmeramy od sierpnia 2014 roku, bo wydaje mi się, że jestem graczem prawie od początku istnienia Farmeramy. Coś mi tu nie gra...
    Nawet na zdrowy rozum, jest to nie do pomyślenia, ponieważ jestem już na 98 poziomie i jestem mentorką...
    Proszę o wyjaśnienie, skąd się wzięła data mojego dołączenia - 26.08.2014 r.?
    Pozdrawiam cieplutko...
    - Halinka...

2. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Pisz do PT. Oni sprawdzą, kiedy założyłaś swoje konto.:)
    Ta data z sierpnia to data powstania nowego forum farmeramy.

3. halinkakp

halinkakp Młodszy ekspert

Dziękuję za szybką odpowiedź. Bardzo mi się przydała Twoja pomoc. Ulżyło mi. Pozdrawiam cieplutko...

wolf031973 lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wolf031973, dziękuję za pomoc.

halinkakp, z tego typu pytaniami zapraszam w przyszłości do działu Pomoc : >>>klik<<<. Tam najszybciej otrzymasz odpowiedź. Proszę również o nie pisanie dużymi literami, utrudnia to czytanie i jest zabronione na naszym forum.

A skoro już wszystko w sprawie daty rejestracji jest jasne to wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.