Gdzie sprawdzić wartość danej rośliny lub zwierzęcia?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wójt_Jędrek, 13 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

W poprzedniej wersji spółdzielni widoczne były wartości jednostkowe roślin/zwierząt które należało wpłacić do misji. To ułatwiało kupno danego produktu na targu, bo farmer miał porównanie. Gdzie teraz można znaleźć takie informacje?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W obecnej wersji nie ma widocznych wartości jednostkowych, jest jednak widoczne ile towaru oddaliśmy z wymaganej ilości i wystarczy odjąć od wymaganej ilości, ilość oddaną i wyjdzie nam ile jeszcze mamy do oddania. Tak jak na poniżej widocznej grafice :

spól.jpg

Oddane jest 60 owoców niesplika z wymaganych 80, czyli musimy oddać jeszcze 20 szt..

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Nie została udzielona odpowiedź na moje pytanie. Gdzie zatem można zobaczyć jaką wartość "startową" ma dany produkt? Jakaś tabelka która będzie o tym informowała istnieje?

Nie pytałam o to ile towaru zostało już oddane, a ile jeszcze pozostało do oddania.

kheme lubi to.
  4. Alairë

Alairë Generał forum

Obawiam się, że w kwestii poznania wartości jednostkowej tradycyjnie pozostaje nam stara dobra stodoła,a nowa spółdzielnia pod tym względem niestety jest nieprzydatna.

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Wójt_Jędrek, równowartości każdego z przedmiotów znajdziesz w Stodole jak słusznie napisał Gracz Alairë.
    ScreenHunter_585 Jun. 14 10.28.jpg

Czy autor ma jeszcze pytanie w temacie?

6. Wójt_Jędrek

Wójt_Jędrek Moguł forum

Alairë bardzo dziękuję za pomoc. Można zamykać.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.