Gdzie się podziały puchary?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pawel_bm, 14 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pawel_bm

pawel_bm Okazjonalny autor

Mam problem z pucharami. Zniknęły... nie ma ich na żadnej planszy ani w pasku narzędzi.
    Nie wiem o co chodzi i gdzie mogą być.
    Proszę o pomoc.

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A nie deponowałeś do runy na Drzewie mądrości?
    Albo nie miałeś przypadkiem przerwy w grze?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Takie pytania zadajemy w dziale Pytań technicznych,dlatego też tutaj przenoszę Twój temat.
    A co do Twoich zaginionych pucharów,to jeśli usunąłeś je przed chwilą z którejś z łąk i nie masz ich zdeponowanych na Drzewie Mądrości,to bardzo proszę wyloguj się i ponownie zaloguj do gry.Jeśli pucharów nadal nie znajdziesz w inwentarzu/zakładka "Dekoracje",to zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika,pamiętając o wyczyszczeniu ciasteczek flashowych i aktualnej wersji wtyczki Adobe Flash Player : >>>KLIK<<<
    W ostateczności napisz proszę do Pomocy Technicznej :>>>KLIK<<<

Agata00755, dziękuję za pomoc.

4. pawel_bm

Zrobiłam jak kazałaś. NIe ma. Wyczyszczę ciasteczka...
    ZObaczymy. Przerwę miałam ,ale potem chyba były jak wróciłam do gry. A co się dzieje jak jest przerwa?

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Jak się długo nie gra to po rzeczach potrafią zostać tylko kręcące się kwiatki.

6. pawel_bm

Hm, wyczyściłam ciasteczka, pamięć podręczną. Flash raczej jest oki ,bo był niedawno aktualizowany. Pucharów nie ma. Już ich nie odzyskam? Na drzewo nie stawiałam, bo nie mam dokończonej tej misji. Najwyżej będę grać bez pucharów... świat się nie zawali. Od nowa nie zacznę gry , bo mam pełno zagród "z tajemniczego stajennego" więc mi się nie opłaca. Jeśli jest coś co jeszcze mogę zrobić to napiszcie a jak nie to najwyżej zamknijcie temat.
    Dzięki z góry.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nawet jeśli miałaś dłuższą przerwę w grze,to takie przedmioty jak puchary nie powinny zniknąć.Chyba że podczas mini-eventu Gift&Trade zostały wysłane innemu Graczowi (w pierwszych edycjach tego mini-eventu była taka możliwość,o ile mnie pamięć nie myli).
    A wyjaśnić co stało się z Twoimi pucharami może jedynie Pomoc Techniczna.W poprzednim poście wspomniałam już o PT:W ostateczności napisz proszę do Pomocy Technicznej :>>>KLIK<<<
    Z pozycji forum niestety nie mamy takich możliwości i w związku z tym zapraszam do Pomocy Technicznej,a tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.